Kasvutekijät

EGF, eli epidermaalinen kasvutekijä

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

EGF tuotetaan modernilla biotekniikalla, käyttäen glukoosia raaka-aineena. Se on rakenteeltaan ja biologiselta aktiivisuudeltaan sama kuin luonnollisesti ihmisen kehossa erittämä EGF. Se voi edistää ihon pintasolujen kasvua ja siten sitä voidaan käyttää ryppyjä ja ikääntymistä vastaan. Lisäksi se voi kirkastaa ihoa ja poistaa ryppyjä. EGF osallistuu ihon uusiutumiseen keratinosyyttien, endoteelisolujen ja fibroblastien stimulaation, lisääntymisen ja migraation kautta.

FGF, eli fibroblastikasvutekijä

Lähde: bio-fermentaatio (tuotettu bakteereista)

FGF tuotetaan modernilla biotekniikalla, käyttäen glukoosia raaka-aineena. Se on rakenteeltaan ja biologiselta aktiivisuudeltaan sama kuin luonnollisesti ihmisen kehossa erittämä FGF. FGF (perus- ja happamat muodot) stimuloivat fibroblastisolujen kasvua ja mitoosia. FGF osallistuu ihon uusiutumiseen lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa fibroblastisoluissa. Erityisesti perus-FGF (FGF-2) aktivoi myös hyaluronihapon synteesiä.

IGF1 insuliinin kaltainen kasvutekijä

Lähde: biofermentaatio (tuotettu bakteereista)

Insuliinin kaltainen kasvutekijä (IGF-I) on yksi kehon monista kasvutekijöistä. Insuliinin kaltaiset kasvutekijät ovat aineita, jotka edistävät lihasten kasvua. IGF-I säätelee anabolisia vaikutuksia. Se siirtyy lihaksiin ja nivelsiteisiin, joissa se kehittää lihaskudosta. Matkalla rasvasoluihin IGF-I polttaa rasvaa. Tämän jälkeen se lisää lihasmassaa ja vähentää rasvaa. IGF1 lisää lihasmassaa, auttaa polttamaan rasvaa ja lisää fyysistä kestävyyttä. Se lisää proteiinisynteesiä, joka puolestaan ​​edistää kudoksen korjausta ja nopeuttaa ihon palautumista esteettisten toimenpiteiden jälkeen. Derman tasolla IGF-a auttaa palauttamaan ihon fosfolipidiprofiilin, ja sillä on synerginen vaikutus EGF: n kanssa ihon uusiutumisessa. IGF-1 lisää hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaattiproteoglykaanin synteesiä fibroblasteissa.

VEGF verisuonikasvutekijä

Lähde: biofermentaatio (tuotettu bakteereista)

Verisuonikasvutekijä stimuloi uusien verisuonten muodostumista. VEGF, joka stimuloi verisuonien syntymistä ja kasvua, on yksi tärkeimmistä proangiogeenisista tekijöistä ihossa. VEGF on läsnä suurina määrinä ihovaurioissa, ja useat solutyypit, kuten keratinosyytit, makrofagit ja fibroblastit, tuottavat VEGF: ää vasteena vaurioille. VEGF: n merkitys korjausprosessissa on hyvin dokumentoitu, erityisesti proangiogeenisena tekijänä. Hiusten kasvun stimuloinnissa VEGF luo uusia verisuonia parantaakseen verenkiertoa hiussipulissa, mikä lisää ravinteiden saantia.

© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle