Lactobionic acid

Lähde: Saadaan luonnollisesti laktoosin hapettumisesta.

Lakto-ioninen orgaaninen happo, jolla on lukuisia ihonhoitohyötyjä, jotka eivät aiheuta ärsytystä iholle. Monien hydroksyyliryhmien ansiosta lakto-ioninen happo on voimakas humektantti ja korkean vesipitoisuuden/syväkosteuttavan vaikutuksen omaava, joka pitää ihon hehkuvana ja täyteläisenä.

Tämän suorituskyvyn ilmoitetaan olevan parempi kuin joillakin perinteisillä humektanteilla, kuten glyseriinillä ja sorbitolilla. Se voi estää solukalvojen hapettumisvaurioita, edistää dermaalimatriksin komponenttien, kuten kollageenin, muodostumista ja parantaa ihon uudistumiskykyä.

 • Erinomaiset kosteuttavat ja humektanttiset ominaisuudet iholla
 • Antioksidanttiset, kelaatio- ja muut ihonsuojahyödyt
 • Ihon selkeyden, paksuuden ja laadun parannus
 • Suojahyödyt valokuoneneelle altistuneelle iholle
 • Miedompi ja vähemmän ärsyttävä

Kuorinnoissa PHA on seuraavan sukupolven pinnallisia kemiallisia kuoria. Lakto-ioninen happo on aktiivinen ainesosa, joka hoitaa ihoa erittäin hellävaraisesti vaikuttamatta syvempiin kerroksiin. Vaikutus on hyvin samanlainen kuin AHA:illa (alfa-hydroksihapot tai hedelmähapot, kuten glykolihappo tai maitohappo), mutta lakto-ionisena happona se on hyödyllisempi. Koska se on suurempi molekyyli, lakto-ioninen happo tunkeutuu hitaasti ihoon polttamatta sitä kuten muut kemialliset kuorinnat vaihtoehtoisilla vaikuttavilla ainesosilla tekevät. Se sopii kuivalle ja herkälle iholle.

PHA ei vaadi happoa neutralisoivaa tuotetta käytön jälkeen ja se voidaan pestä vedellä pois. Se on erittäin hellävarainen ihonhoitomenetelmä, jota voidaan käyttää niin usein kuin halutaan halutun tuloksen saavuttamiseksi. Happokuorinta on erittäin hellävarainen, joten se sopii ihmisille, joilla on alhainen kipukynnys, ja se ei aiheuta polttavaa tunnetta tai muita epämukavia tuntemuksia. Lisäksi punoituksen ja turvotuksen kaltaisten jälkioireiden riski on merkittävästi pienempi, mikä vähentää tulehduksellisen pigmentaation riskiä. Lactobionic-hapolla ei ole kertymisen riskiä soluissa, ja se erittyy helposti kehosta. Korkeissakin pitoisuuksissa sillä ei ole mutageenista tai myrkyllistä vaikutusta.

Lactobionic-happokuorinnan käyttöaiheet ovat:

 1. ikääntyvä iho;
 2. ennenaikainen ikääntyminen;
 3. hyperpigmentaatio;
 4. vähentynyt ihon kimmoisuus;
 5. allergioille altis iho;
 6. ryppyjä - sekä hienoja juonteita että syvempiä ikääntymismuutoksia;
 7. laskeutuvat suupielet, roikkuvat kasvot;
 8. arvet ja sisäänkasvaneet karvat;
 9. auringon UV-säteiden aiheuttamat vauriot.

Ominaisuuksia, jotka liittyvät lakto­bio­nisen happo­kuorinnan käyttöön:

 1. Regeneraatio. Lakto­bio­ninen happo sisältää galaktoosia, joka tunnetaan haavan­paran­tu­mista edistävistä ominai­suuksistaan. Happo auttaa korjaamaan vaurioituneita ihorakenteita ja nopeuttaa regeneraatioprosessia. Sen ainutlaatuisen haavan­paran­tu­mis­kyvyn ansiosta sitä voidaan käyttää onnistuneesti iholla, joka on altis aknelle ja tulehdukselle.
 2. Vähitellen tapahtuva ihon läpäisy. Lakto­bio­ninen happo on melko suurenmolekyylistä, mikä tarkoittaa sitä, että se tunkeutuu ihoon kerros kerrokselta vähitellen, vähemmän vaurioittavalla tavalla kuin glykolihappoa tai maitohappoa käyttävät kuorinnat. Vähittäisen tunkeutumisen ansiosta lakto­bio­ninen happo ei aiheuta voimakasta polttavaa tunnetta hoidon aikana tai komplikaatioita kuorinnan jälkeen.
 3. Korkea biokompatibiliteetti ihmisen ihon kanssa. Iho sopeutuu helposti lakto­bio­niseen happoon, eikä voimakasta hilseilyä, kutinaa tai punoitusta esiinny, kun kaikki kemiallisen kuorinnan vaiheet suoritetaan asianmukaisesti.
 4. Anti-aging-vaikutus. Lakto­bio­ninen happo estää matriksi­metalliproteinaseja, jotka ovat ihon ikääntymisen pääasiallinen syy. Ne tuhoavat ihon tärkeimmät soluväliaineen osat, erityisesti kollageenin, aiheuttaen ihon elastisuuden menetystä, syviä ryppyjä ja roikkuvaa ihoa. Metalli­proteinaasit ovat vastuussa ihon ikääntymisprosessista ja kasvojen pitkittäisistä punaisista alueista eli telangiektasioista. Niiden aktiivisuutta stimuloi pitkäaikainen altistuminen auringonvalolle ja se johtaa nopeaan fotovanhentumiseen.
 5. Antioksidanttiset ominaisuudet. Lactobionihapolla on vahva antioksidanttinen vaikutus toimimalla linkkinä rauta-ioneiden välillä. Se poistaa vapaiden radikaalien välituotteita ja suojaa ihoa vaaralliselta UV-säteilyltä.
 6. Syvä kosteuttava vaikutus. Lactobionihappo auttaa kosteuttamaan ihoa. Se kykenee absorboimaan vettä ja ansaitsemaan sen ihon sisällä, vaikka iho altistuu haitallisille sääolosuhteille, kuten pitkäaikaiselle kuivalle ilmalle. Lactobionihappo luo vesi-kalvon ihon pinnalle, joka auttaa käsittelemään ihon kuivuuden, kutinan ja kiristelyn merkkejä pitkään.
 7. Kuoriva vaikutus. Lactobionihappo aktivoi solurakenteiden uudistumisen, mahdollistaa syvän puhdistuksen ja hellävaraisen kuolleiden solujen ja pölyn hiukkasten poiston, jotka aiheuttavat tukkeutuneita huokosia.
 8. Käytettävissä ympäri vuoden. Sekä mandelihappo että lactobionic-happo suojaavat ihoa tehokkaasti UV-säteilyltä. Tämän ansiosta kuorinta hoitoja voidaan suorittaa milloin tahansa vuoden aikana, jopa kesällä, ilman pelkoa odottamattomista sivuvaikutuksista, kuten pisamia tai pigmenttiläiskiä.
 9. Uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Iho uudistuu happon kyvyn ansiosta lisätä kollageenin tuotantoa ja hidastaa valokuvan ikääntymistä.
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle