Matcha-teevesi

Lähde: Luonnollinen

Matcha-teevettä on vesiuute, joka on saatu höyrytislauksella. Se on epäilemättä kosmetiikkateollisuuden suosikkiraaka-aine. Se on terveyskasvi par excellence, joka ehkäisee erilaisia stressityyppejä, kuten oksidatiivista stressiä, mutta myös stimuloi mikroverenkiertoa, jotta iho voidaan detoksifioida ja hidastaa siten ennenaikaista vanhenemista. Matcha-teepisara on runsaasti aminohappoja, polyfenoleja, mineraaleja ja kofeiinia.

Aito symboli sekä ylellisyydestä että perinteestä, Matcha-tee kuvataan usein "Japanin vihreäksi kullaksi". Matcha-tee on peräisin Kiinasta, mutta sai maineensa Japanissa 16. vuosisadalla, kun se esiteltiin teeseremoniassa, jotta sen maistamista lähestyttäisiin henkisellä harmonian, kunnioituksen, puhtauden ja mielenrauhan kulmalla.

Valmistettu pelkästään Tencha-teestä, sen lehdet käsitellään huolellisesti ja perinteisellä menetelmällä ennen kuin ne muutetaan hyvin hienoksi vihreäksi ja hohtavaksi jauheeksi, joka kiinnittää huomion ensi silmäyksellä.

Matcha on voimakas antioksidanttikonsentraatti. Se estää oksidatiivista stressiä ja stimuloi mikroverenkiertoa, jotta iho voidaan detoksifioida ja hidastaa ennenaikaista vanhenemista.

© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle