Neodermyl

Lähde: Vihreä kemia.

Neodermyl® on puhdas bioenergian lähde, joka voi luonnollisesti diffundoitua ihoon, uudistaa ikääntyneitä fibroblasteja ja käynnistää tärkeiden elementtien tuotannon kollageenin ja elastiinin muodostamiseksi. Neodermyl tunnetaan neulattomana kollageenin ja elastiinin täyteaineena.

Soluväliaine (ECM) koostuu välttämättömistä polymeereistä, jotka antavat iholle kaikki sen ominaisuudet: nuori iho on kimmoisa, kiinteä ja elastinen. Nämä polymeerit ovat erilaisia kollageenityyppejä (pääasiassa kollageeneja I ja III), jotka ylläpitävät ihon rakennetta ja elastiinia antaen sille sen viskoelastisuuden.

Verrattuna hyaluronihappoon (toiseen ECM: n tärkeään komponenttiin) kollageeni ja elastiini ovat melko monimutkaisia 3D-proteiineja. Kollageeni I edustaa lähes 90% kokonaiskollageenista, ja kollageeni III on nuoruuskollageeni.

Ikääntyminen = vähemmän kollageeni- ja elastiinituotantoa = vähemmän energiaa Kollageenin ja elastiinin hajoavat entsyymit (kollagenaasi ja peptidaasi) hajottavat kollageenia ja elastiinia ikääntyessä. Tämä pätee erityisesti kollageeni III: een eli nuoruuskollageeniin, joka hajoaa vielä nopeammin kuin kollageeni I ja melkein katoaa ikääntyessä.

Lisäksi ikääntyessämme fibroblastisolumme eivät enää pysty ylläpitämään näiden polymeerien tuotantovauhtia kattamaan menetystä. Tämä johtuu energian menetyksestä, joka tarvitaan tämän tuotannon ohjaamiseen. Pääasialliset seuraukset ovat ryppyjen muodostuminen, kiinteyden menetys ja elastisuuden menetys.

Neodermyl® on uusi vaikuttava aine, joka on luotu edistyksellisellä patentoitulla vihreän kemian menetelmällä. Se sisältää turvallisen ja esivalmistetun energialähteen: MG6P (Methyl-Glucoside-6-Phosphate) ikääntyville soluille.

Kollageenin ja elastiinin tuotannon uudelleenaktivoimiseksi MG6P on yhdistetty:

  • Tärkeät aminohapot: proliini ja lysiini ovat tärkeässä roolissa kollageenin ja elastiinin tuotannossa, joita keho ei pysty tuottamaan itse.
  • Kupari reaktivoi lysiinioksidaasia, entsyymiä, joka mahdollistaa kollageenin ja elastiinin retikulaation ja kypsyttämisen. Neodermyl® on puhdas energian lähde, joka voi luonnollisesti diffusoitua ihoon, uudistaa ikääntyviä fibroblasteja ja käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Neodermyl® osoittaa korkeaa kliinistä tehokkuutta 15 päivän sisällä, mikä johtaa syvien ryppyjen näkyvään vähentymiseen ja ihon kiinteyden parantumiseen.
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle