Pure skin natural blend

Lähde: Luonnollinen

Moniyrttivalmiste, joka koostuu useista kasviuutteista, mukaan lukien Glycyrrhiza glabra (lakritsi), Artemisia montana, Gingko biloba, Centella asiatica, Vaccinium corymbosum (mustikka) ja Rosa canina -öljy. Sillä on useita vaikutuksia, kuten antioksidanttiset, tulehdusta estävät, antimikrobiset ja ihoa rauhoittavat vaikutukset.

  • Pehmentää karheaa ihoa auttaen vahvistamaan ihon kosteussulkua ja palauttamaan luonnollisesti sen terveyden.
  • Rauhoittaa ihoa ja auttaa vähentämään ärsyttäviä tuntemuksia.
  • Toimii "ympäristönsuojana" suojaten ihoa ympäristön ärsytyksiltä.

Sitä käytetään pääasiassa ruusufinniin, akneen, epäpuhtaaseen ihoon ja ihon punoitukseen. Ruusufinni on yleinen aikuisilla esiintyvä ihosairaus, jolla on erilaisia kliinisiä ilmenemismuotoja ja joka on yleisintä vaaleaihoisilla henkilöillä, mutta se voi esiintyä kaikilla ihon tyypeillä. Ruusufinnin paheneminen alkaa yleensä kasvojen punoituksesta, joka on huomattavinta nenässä ja poskissa.

Tämä kasvojen punoitus on ilmeisin oire. Muita ongelmia ovat kuiva iho, kutina sekä polttava ja pistävä tunne. Oireita ovat kasvojen punoitus, näkyvät vaurioituneet verisuonet, kyhmyt ja finnit, ärsyyntyneet silmät ja vakavissa tapauksissa suurennettu nenä. Tällainen krooninen ja perinnöllinen ihosairaus voi pahentua ulkoisten tekijöiden, kuten auringonvalon, erittäin kuumien tai kylmien lämpötilojen, tulisten ruokien, alkoholin, fyysisen ja henkisen stressin vuoksi.

Rosacean patogeneesi on monitekijäinen, mutta se liittyy selvästi verisuonien hyperreaktiivisuuteen. Ruoka-aineet ja ilmiöt, jotka aiheuttavat kasvojen verisuonten laajenemista, näyttävät nopeuttavan ruusufinnin kehittymistä. Ruusufinnipotilaiden verisuonten laajeneminen on suurempaa ja pysyvämpää kuin normaaleilla henkilöillä.

Ruusufinni on kasvojen ihon krooninen ja usein elämää häiritsevä häiriö. Vaikka sitä kutsutaan yleisesti akne rosaceaksi, sitä pidetään enemmän ihottumana. Toisin kuin aknessa, mustapäitä ja valkopäitä ei ole lähes koskaan läsnä. Vaikka yli 85 prosenttia teini-ikäisistä ja jopa 20 prosenttia aikuisista kärsii aknesta, ruusufinni on yleisintä valkoisen ihon kaukaasialaisilla naisilla 30–60 vuoden iässä.

Puhtaan ihon sekoitus on monikasvivalmiste, joka koostuu useista kasviuutteista, kuten Glycyrrhiza glabra (lakritsi), Artemisia montana, Ginkgo biloba, Centella asiatica, Vaccinium corymbosum (mustikka) ja Rosa canina, joilla on monia toimintoja, kuten antioksidanttinen, tulehdusta ehkäisevä, antimikrobinen vaikutus ja ihon suojaaminen.

Lääkinnällinen Glycyrrhiza glabra (lakritsi) on länsimaisessa ja itämaisessa kulttuurissa peräisin useiden tuhansien vuosien takaa. Sitä käytettiin pääasiassa demulcenttina, ekspektoranttina, yskänlääkkeenä ja lievänä laksatiivina. Lakritsi tunnetaan monista farmakologisista vaikutuksista, kuten estrogeeninen, aldosteronin kaltainen, tulehdusta ehkäisevä (kortisolin kaltainen), anti-allerginen, antibakteerinen, antiviraalinen ja syöpää estävä.

Artemisia montana sisältää absitiinia ja anabsitiinia, jotka antavat pensaalle voimakkaan kitkerän maun. Tujonia on käytetty kasviperäisessä lääketieteessä, ja sitä on sanottu parantavan ruoansulatusongelmia, matoja, kuukautisongelmia, känsiä, syylää, kuumetta, yskää, reumaa, skorbuuttia ja turvotusta. Siitä raportoidaan olevan anti-nosiseptinen, hyönteismyrkyllinen ja anthelmintinen vaikutus.

Ginkgo biloba on lääkevalmiste, joka saadaan ginkgo biloba -puusta (jota kutsutaan myös neidonhiuspuuksi). Tehokas antioksidantti, Ginkgo vahvistaa kapillaarien seinämiä ja auttaa suojaamaan aivosoluja vaurioilta.

Yrtti Centella asiatica auttaa ja hoitaa monia ongelmia ja sairauksia, kuten yleinen tonikumi / anti-reumaattinen / anti-nivelrikko / rauhoittava verisuonten laajentaja / energia / elinvoimaisuus / anti-ikääntyminen jne.

Vaccinium corymbosum (Blueberry) katsotaan supistavaksi, antibakteeriseksi, antikoagulantiksi, antidiarrhealiksi, anti-edemaattiseksi, anti-hyperglykeemiseksi, haavojen paranemista edistäväksi, verenkiertoa stimuloivaksi, diureettiseksi, laksatiiviksi, maksatoksisuutta vähentäväksi, virkistäväksi, anti-diabeettiseksi, toniseksi, pahoinvointia lievittäväksi ja virtsan antiseptiseksi.

Rosa canina -öljy puristetaan ruusunmarjan siemenistä ja se sisältää uskomattomat 77% rasvahappoja (linolihappoja ja linoleenihappoja). Rasvahapoilla on hyvin tärkeä rooli ihosolujen uudistumisessa ja vaurioituneiden kudosten korjaamisessa.

© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle