Sinkki PCA

Rasvainen iho on päänsärky niille, jotka kärsivät siitä. Se paikallistuu kasvoille, päänahalle, kaula-aukolle ja yläselälle, vaikuttaen kehon osiin, jotka ovat eniten alttiina näkyvyydelle ja esteettisesti houkuttelevimmille. Rasvainen iho on mahdollisimman epäesteettinen. Se on näkyvissä, huomataan ja koetaan usein kauheana sosiaalisena esteenä. Sen kanssa on hyvin vaikea elää ja se on joskus merkittävien psykologisten ongelmien syy.

Se on todellinen kansainvälinen vitsaus, koska se koskee noin 2:ta eurooppalaista naista 5:stä ja lähes 50%:a aasialaisista ja eteläamerikkalaisista naisista. Rasvainen iho voi ilmetä yksinkertaisena kiiltävänä ihona tai rasvaisena iho, jolla on taipumus akneen.

Rasvainen iho on ennen kaikkea heikko ja epätasapainoinen, ja sitä leimaa epämiellyttävä, hormoniriippuvainen hyperseborrea. Se johtaa epänormaaliin ja epäluonnolliseen kiiltoon ja monissa tapauksissa se liittyy ärsytyksiin: kasvot ovat kiiltävät ja hiukset ovat rasvaiset, ilman raikkautta ja litistyneet! Joten mikä on ratkaisu taistella tätä ilmiötä vastaan, joka heikentää päivä päivältä kauneuden perusarvoja?

Zn PCA on fysiologinen seboregulaattorin vaikuttava ainesosa, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan rasvaisen ihon ongelmiin, joilla on taipumus akneen. Sen tehokkuutta lisätään, kun sitä yhdistetään "pilot molekyyliin", joka on luonnollisesti läsnä ihossa, pyrrolidonikarboksylihappoon (L-PCA), joka ohjaa sen kohdesoluihin.

Sinkki on yleismaailmallinen ja oligo-välttämätön antiseborrooinen aine, jolla on antiseptinen vaikutus, joka rajoittaa bakteerien kasvua. Se käyttää L-PCA:ta fysiologisena vektorina, joka optimoi sinkin biologisen saatavuuden ja signaalimolekyylinä stimuloidakseen epidermaalista erilaistumista ja vahvistaen ihon suojaavaa toimintoa.

Sinkki on hivenaine, joka esiintyy ihmiskehossa raudan jälkeen suurimmassa määrin. Sen rooli yli 90 metallientsyymien koostumuksessa ja sen aktiivisuus lähes 200 aineenvaihdunnan biokemiallisessa reaktiossa tekee siitä välttämättömän ja tärkeän ravinnon, detoksifikaation ja solujen ikääntymistä vastaan taistelussa. Sinkki osallistuu nukleiinihappojen, kuten DNA: n, synteesiin, mutta myös proteiinisynteesiin, solujen jakautumiseen ja monien avainmolekyylien rakenteeseen ja koentsymaattiseen aktivoitumiseen elimistössä ja ihossa. Se on yhtä tärkeässä roolissa solujen erilaistumisessa ja sillä on merkittävä parantava vaikutus. Se estää myös mikrobien infektioiden kehittymisen merkittävien antiseptisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Huomattava tieteellinen tutkimus on osoittanut, että sinkki vähentää talin eritystä estämällä 5 α-reduktaasia. On myös osoitettu, että sinkkiä sisältävien valmisteiden ihon käyttö lisää sinkin tasoa ihossa.

© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle