Arvot

Kestäväkehitys

ekseption on ihonhoitoteknologian brändi, mutta yksi tärkeimmistä arvoistamme on luonto ja ympäristö. Teemme valtavia edistysaskelia kestävyyden parantamiseksi niin päivittäisessä tehdastoiminnassamme kuin tuotteissamme. Tavoitteenamme on olla hiilineutraali yritys ja käyttää 100% kestäviä pakkauksia.

lue lisää

Miten pääsemme tähän pitkän aikavälin tavoitteeseen?

Tehdastoiminta:

Ilmastointijärjestelmämme perustuu yksinomaan lämpöpumppuun, joka ei vapauta hiilidioksidia.
Valaistusjärjestelmät perustuvat yksinomaan LED:iin.

Kaikki muoviset pakkausmateriaalit on kielletty tehtaallamme, emmekä käytä lainkaan vaahtomuovitäytettä tai muovisia kuplamuoveja vuodesta 2018 lähtien. Käytämme vain kierrätettyä kartonkimateriaalia pakkaamiseen.
100% toimistomme ja tehtaamme jätteistä lajitellaan ja viedään kierrätyspisteeseen.

Tehtaamme saa 100% uusiutuvaa energiaa ilman hiilidioksidipäästöjä.
Kaikki toimittajamme ja tuotteemme kuljetetaan meri- tai maantiekuljetuksena.

Tuotteet:

Vuonna 2018 suurensimme suurimman osan tuotteistamme 250 ml:stä 400 ml:iin. Se mahdollisti yli 40%:n muovijätteen vähentämisen!

Poistimme kaiken ulkopakkauksen tuotteista, joita ei myydä suoraan kuluttajille.

Käytämme pääasiassa PET-muovia, joka on 100% ympäristöystävällinen ja voidaan helposti kerätä ja kierrättää. Se on myös hyvin kevyttä, mikä vähentää kuljetuksen hiilijalanjälkeä. Toivomme voivamme käyttää pian uusiutuvista lähteistä tuotettua bio-muovia.

Kehitimme vesi-vapaita tuotteita, kuten jauhemaisia puhdistusaineita, joiden hiilijalanjälki on 25 kertaa pienempi kuin vesipohjaisilla puhdistusaineilla!

Vähittäismyyntipaperikassimme on valmistettu yksinomaan kierrätyspaperista.

Uudessa digitaalisessa ajassa emme enää tulosta mitään katalogeja tai esitteitä, vaan kaikki on saatavilla vain digitaalisessa muodossa.

Vuonna 2021 lanseeraamme mixlab-nimisen uuden kestävän kehityksen lähestymistavan, joka sisältää uudelleenkäytettäviä astioita, suuripitoisia pulloja ja vedettömiä maskeja.

Eläinkokeettomuus ja vegaanisuus

Tietenkin eettisistä syistä ja Euroopan tiukkojen vaatimusten mukaisesti, emme testaa tuotteitamme eläimillä. Emme myöskään pyydä muita yrityksiä testaamaan puolestamme. Toimittajien noudattamien sääntöjen tarkistaminen on tärkeä osa tuotekehitysprosessiamme. Toivomme päivää, jolloin eläinkokeet ovat kiellettyjä kaikkialla maailmassa ikuisesti.

Suurella kokemuksella koostumusten kehittämisessä huolehdimme siitä, mitä tulee sisällyttää ja mitä jättää pois valmistusprosessissa. Kunnioitamme ihoa ja takaamme tuotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Olemme sitoutuneet kestävän kosmetiikan kehittämiseen ja emme jätä käyttämättä yhtään tilaisuutta vähentääksemme vaikutustamme planeettaan.

Laatulupaus

Kehitämme ja luomme tehokkaita ihonhoitotuotteita asiakkaille, jotka etsivät merkittävää parannusta ihon terveyteen.

Mukautamme prosessimme, tehtaamme ja tuotteemme tuleviin ympäristöhaasteisiin vähentääksemme toimintojemme ekologista vaikutusta.

Tarjoamme korkealuokkaista koulutustukea ammattilaisille ja loppukäyttäjille, jotta he ymmärtävät tuotteemme ja osaavat käyttää niitä oikein.

Jatkamme kansainvälisen verkostomme laajentamista uusille markkinoille.
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle