Yritys

Perustaja

Raphael Duerinck opiskeli kemiaa ja prosessitekniikkaa Montpellierin yliopistossa (Ranska) samanaikaisesti dermatologian ja biokemian kanssa. Työskenneltyään arvostetuissa farmaseuttisissa yrityksissä Raphael sai inspiraation perustaa oman ihonhoitoyrityksensä. Hän rakensi sen intohimolla ja luovuudella. ekseption-skincare-yritys on omistautunut kemiallisille kuorinnoille ja tuotteille, jotka perustuvat orgaanisten happojen kuten AHA-, PHA-, BHA- tai retinolin ominaisuuksiin.

lue lisää

HB aesthetics group syntyi halusta pyrkiä parempaan ihon terveyteen ja tuloksiin. Raphael aloitti ihonhoitoalan vahvalla taustalla esteettisessä lääketieteessä ja hänen tavoitteenaan oli haastaa perinteinen ihonhoitomarkkina.

Hänen ainutlaatuinen ideansa oli luoda ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat esteettisiin lääketieteellisiin hoitoihin ja aktiivisiin ainesosiin. Kokemuksensa bio-kemiasta avulla hän loi tuloksiin perustuvia tuotteita ja ammattimaisia hoitoja, joiden tehokkuus on todistettu tieteellisesti. Hänen tavoitteenaan on tarjota vain parasta asiakkailleen kaikille ihotyypeille, jotta he voivat ylläpitää terveen ihon kuntoa. Ei ole mitään syytä valita muita tuotteita kuin ne, jotka tarjoavat parhaat tulokset ja aistillisen kokemuksen.

Ekseption-skincare-yritys pyrkii luomaan koti- ja ammattikäyttöön soveltuvia rutiineja, jotka johtavat terveeseen ihon kuntoon. Tuotteet perustuvat kaikki eri vahvuuksisiin ja pH-arvoihin perustuviin orgaanisiin happoihin, jotta asiakkaat voivat rakentaa tuloksiaan ajan myötä.

Raphaelilla on yli 20 vuoden kokemus ammattitasoisten ihonhoitotuotteiden kehittämisestä. Tänään hän on yhä vahvasti mukana tuotekehityksessä ja hänen vahvat arvonsa kulkevat läpi kaiken ekseptionin toiminnan, mikä on johtanut maailmanlaajuisesti tunnettuun ihonhoitobrändiin, joka haastaa normin.

Tutkimus ja tuotekehitys

Meillä on ainutlaatuinen tiimi kemistejä, farmaseutteja ja lääkäreitä, jotka sitoutuvat luomaan ja testaamaan uusia koostumuksia joka vuosi. Etsimme jatkuvasti ja arvioimme uusia tehokkaita aktiiviaineita ja sitä, miten niitä voidaan sisällyttää ainutlaatuisiin tuotteisiin.

lue lisää

Olemme aina ajan tasalla siitä, mikä on uutta alalla. Tämä on syy siihen, että monilla ekseptionin tuotteilla on uskomattomia ainutlaatuisia teknologioita. Esimerkiksi dmks-kuorinnan jakelujärjestelmän vallankumouksellinen kehitys ja erilaiset retinolin aktiivimuotoon perustuvat tuotteet.

Tapaa Natalia, joka opiskeli farmasiaa Barcelonan yliopistossa ja on HB aestheticsin tekninen johtaja. Hän liittyi ryhmään 7 vuotta sitten tuotekehittäjänä ja johtaa nyt tutkimus- ja kehitysosastoa. Uransa aikana henkilökohtaisessa hygieniassa Natalia on kehittänyt monia ainutlaatuisia koostumuksia. Hän on alan asiantuntija emulsioteknologioissa ja myös Mixlab-teknologioiden takana.

Koulutus

Ekseptionilla on vahva koulutusohjelma verkossa sekä laajennetun oppimiskeskuksiemme verkoston kautta. Kuten tuotteemme, myös koulutusohjelmamme varmistavat, että ekseption-kokemus on sama kaikkialla maailmassa. Ekseption-tuotteita myydään yleensä vain ammattilaisille, mikä edellyttää kaikkien tuotteidemme käyttäjien omaavan saman syvällisen tiedon. Tämä takaa asiakkaillemme parhaat tulokset ja parhaiten sovitetut tuotesuositukset heidän ihonsa tilaan.

lue lisää

Meillä on tiimi, joka on omistautunut tälle koulutukselle ja tuelle ja joka järjestää luokkia, koulutustapahtumia ja webinaareja Training Centre -keskuksestamme lähellä Barcelonaa Espanjassa, sekä matkustaa ympäri maailmaa kouluttamaan ammattilaisia ​​ekseption-tuotteista ja -protokollista.

Tutustu Miran, koulutusjohtajamme, joka on työskennellyt esteettisessä lääketieteessä yli 10 vuoden ajan. Kokemuksensa perusteella hän on työskennellyt monien edistyksellisten ihonhoitomerkkien kanssa, hoitanut asiakkaita onnistuneesti, kehittänyt koulutusohjelmia ja koulutusstrategioita ympäri maailmaa. Hän pyrkii voimaannuttamaan ja inspiroimaan ammattilaisia ​​saavuttamaan maksimaalisen potentiaalinsa jakamalla tietonsa ja kokemuksensa.

Tuotanto

Jokainen tiimimme kehittämä tuote on tuotettava melko suuressa mittakaavassa. Haaste kompleksisissa kaavoissamme on tuottaa aina "täydellinen erä" ja parantaa jatkuvasti olemassa olevia kaavoja. Tämän vuoksi olemme ISO 9001 -sertifioituja.

lue lisää

Käyttämällä ulkoista tarkastusta, valvomme jatkuvasti palvelujemme ja prosessiemme laatua kaikkien vaiheiden tarkentamiseksi. Tuloksena on korkein mahdollinen laatu, jota tuottaa ihmiset, jotka ovat intohimoisia tehokkaiden ja vakaasti toimivien tuotteiden valmistamisessa.

Tutustu Pereen, tuoteasiantuntijamme. Hän on työskennellyt yrityksen kanssa sen varhaisvaiheista lähtien sekoittamalla muutamaa kiloa tuotteita hallinnoimalla koneita, jotka sekoittavat 2 tonnia tuotetta päivässä.

Kuten tuotekehityksemme, kaikki ekseption-tuotteet valmistetaan omilla tiloissamme Espanjassa. Käytämme parhaita käytäntöjä ja laitteita ekseption valmistusprosessiin. Hoidamme myös oman logistiikan varmistaaksemme korkean laadun alusta loppuun, kun tilaus on tehty. Eurooppalaisena yrityksenä noudatamme eurooppalaisia ​​valmistusstandardeja ja GMP-määräyksiä, joten voit olla varma jokaisen tuotteen johdonmukaisesta laadusta, jonka saat.

Asiakaspalvelu

Haluamme jokaisen asiakkaan olevan täysin tyytyväinen. Tarjoamme erinomaista palvelutasoa, helppoa tilausprosessia ja nopeaa toimitusta - tämä on meille etusijalla, ja haluamme huolehtia jokaisesta asiakkaasta henkilökohtaisesti. Meillä on mahtava asiakaspalvelutiimi, johon kuuluvat Erika ja Pau. He auttavat asiakkaitamme kolmella eri kielellä ympäri maailmaa.
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle