Immateriaalioikeudet

HB aesthetics omistaa yksin tai luovutuksensaajan ominaisuudessa kaikki sen verkkosivuston omaisuuteen liittyvät älykkään omaisuuden oikeudet, mukaan lukien sen sisältämät elementit (ei rajoittuen kuviin, ääneen, audioon, videoon, ohjelmistoihin tai teksteihin, tavaramerkkeihin tai logoille, väriyhdistelmiin, rakenteeseen ja suunnitteluun, materiaalien valintaan, tietokoneohjelmiin, jotka ovat tarpeellisia sen käyttöön, pääsyyn ja käyttöön jne.). Ne suojataan siten Espanjan oikeusjärjestelmässä älykkäänä omaisuutena, sovelletaan sekä Espanjan lainsäädäntöä että kansainvälisiä sopimuksia tällä alalla, jotka ovat allekirjoittaneet Espanja.

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekijänoikeuslain säännösten nojalla kielletään nimenomaisesti kaikki tämän verkkosivuston sisällön kaupalliseen käyttöön liittyvä kopiointi, jakelu ja julkistaminen, mukaan lukien sen saataville asettaminen kokonaan tai osittain missä tahansa muodossa tai millä tahansa teknisellä keinolla, ilman HB aestheticsin lupaa.

Käyttäjän on kunnioitettava HB aestheticsin älykkään omaisuuden omistusoikeuksia. Käyttäjä voi tarkastella portaalielementtejä ja jopa tulostaa, kopioida ja tallentaa ne tietokoneensa kiintolevylle tai muulle laitteelle yksinomaan henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön. Käyttäjä ei saa poistaa, muuttaa, ohittaa tai manipuloida sivujen suojauslaitetta tai turvajärjestelmää.
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle