Brändi

Ihon uudistamisen brändi

ekseption on yksinoikeudellinen ihon uudistamisen brändi. Tarjoamme yksinoikeudellisia tuotteita, jotka keskittyvät tehokkuuteen, turvallisuuteen ja innovaatioon. Tiedämme, miten luoda tehokkaita sekoituksia PHA:sta, AHA:sta, BHA:sta ja retinolista sekä kuinka luoda tehokkaita ihonhoito-ohjelmia. Laboratoriomme ja tehtaamme sijaitsevat Barcelonassa (Espanja).

lue lisää

Yrityksemme perustettiin vuonna 2004 ja meillä on yli 15 vuoden kokemus ihonhoidon ja esteettisen lääketieteen alalta. Tarjoamme kattavia kosmeettisia ratkaisuja, joita luonnehtii niiden korkea innovaatiotaso ja merkittävä tieteellinen panos. Yrityksellämme on kaikki ISO 9001 ja GMP -sertifioinnit ihonhoitotuotteiden tuotantoon ja jakeluun.

Valikoimamme sisältää:

Ammattimaiset kuorinnat;
Ihon uudistavat ihonhoitotuotteet;
Yksinoikeudelliset seerumit;

Ammattimaiset ihon kuorinnat

Joka kuukausi tuemme satoja ammattilaisia oppimaan, miten suorittaa kemiallisia kuorintoja. Kuorinnat ovat epäilemättä yksi tehokkaimmista ihon uudistusmenetelmistä, joilla pyritään pääasiassa vaalentamaan pigmentaatiota, ehkäisemään ihon ikääntymistä, ryppyjä ja aknea. Keskitämme huomiomme turvallisten, tehokkaiden ja helppokäyttöisten menetelmien tarjoamiseen.

lue lisää

Kemiallinen kuorinta tarkoittaa kuorivien kemikaalien levittämistä iholle, mikä johtaa ihon pintakerroksen ja dermiksen rakenteiden muokkautumiseen. Kuorintojen vaikutukset voivat riippuen monista vaikuttavista tekijöistä ulottua eri syvyyksiin ja vaikuttaa eri rakenteisiin. Stimuloituneissa ihokerroksissa käynnistyvät regeneratiiviset mekanismit, joiden tavoitteena on aiheuttaa objektiivinen parannus ihon rakenteessa ja tärkeintä, ulkonäössä.

ekseption-peelit ovat läpimurto-konsepti ihon uudistamisen ja palauttamisen maailmassa. Kuorintamme kuorivat, uudistavat, hoitavat ja kosteuttavat valittujen happojen ja aktiiviaineiden (peptidien ja hyaluronihapon) synergialla. Ota meihin yhteyttä ja ilomielin tarjoamme sinulle täyden koulutuksen ihon uudistamisen alalla.

Kuorintaan liittyvät erityispiirteet

orgaaniset hapot: PHA, BHA, AHA
Käytämme uuden sukupolven happoja kuorinnassamme. PHA:ta (polyhydroksihappoja) sisältäen laktoobionihappoa ja glukonolaktonia käytetään vähemmän ärsyttävinä, tarjoten mukavamman levityksen ja paremmat tulokset verrattuna AHA:han. Yhdistämme niitä muihin happoihin saadaksemme synergiaa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

lue lisää

dmks-jakelujärjestelmä

Kuorinnat sisältävät uudenlaisen jakelujärjestelmän, joka vapauttaa hitaasti suurimman määrän vapaita happoja ihoon. Tämä takaa parhaan tuloksen, mukavuuden ja turvallisuuden.

Rikastettu hyaluronihapolla ja peptideillä

Ensimmäiset aktiiviset kuorinnat, jotka yhdistävät hyaluronihappoa ja peptidejä. Hyaluronihappo antaa kuorinnallemme geelimäisen koostumuksen helpompaa levitystä, kontrolloitua kuorintaa ja korkeaa ihon kosteutta varten. Peptidit ovat yhdistetty happoihin, jotta ne vähentäisivät ryppyjä, ikääntymistä ja pigmentaatiota.

Maksimaalinen turvallisuus ja tulokset ympäri vuoden

Valitsemamme hapot eivät ole valofototoksisia, ja kuorintojamme voidaan käyttää ympäri vuoden. Turvalliset peräkkäiset pintakuorinnat syvään ihon uudistamiseen ovat erittäin tehokkaita hoitoja ryppyjen, pigmentaation ja ihon sävyn tasoittamiseksi. Ne parantavat ihon rakennetta jo yhden istunnon jälkeen hehkuvan ihon saavuttamiseksi. Kuorintojemme happopitoisuus on korkea, ja pH on välillä 3–4,5, jotta se sopisi kaikille ihotyypeille ja käyttötarkoituksiin. ekseption tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden, tulokset ja tuen ammattilaisille, jotka haluavat tarjota kuorintoja asiakkailleen.

Pintakuorinnat

Kuorinnat ovat pintakuorintoja, mutta ammattilaiset pitävät aina hallinnan kuorinnasta yksinkertaisesti lisäämällä erilaisia kerroksia ja säätämällä kuorinta-aikaa kerrosten välillä.

Luonnollinen koostumus

Kuorinnat eivät sisällä säilöntäaineita eivätkä ammoniumhydroksidia, trometamiinia tai muita haitallisia puskuroijia.

Ihoärsytystä vähentävä ihonhoito

Tuotteiden muotoilu- ja tuotantoprosessi on keskeinen tekijä turvallisten ja tehokkaiden hoitojen saavuttamisessa korkealaatuisina.

lue lisää

Kaikki ekseption ihonhoitotuotteet valmistetaan ainutlaatuisista ainesosista. Niitä on muotoiltu käytettäväksi päivittäin yksinään tai yhteistyössä ennen ja jälkeen kuorintahoitojen.

Tuotevalikoimaan kuuluu aktivaattoreita, joilla valmistellaan ihoa kuorintahoitoihin tai joilla hellävaraisesti uudistetaan ihoa kotona.

Korjaavia voiteita, jotka palauttavat terveen ihon kuorinnan jälkeen ja ylläpitävät tuloksia.

Kohdehoitovaikutteisia voiteita, joita käytetään päivittäin.

Teknologia mixlab

Lähestymistapamme on tarjota tehokkaimpia hoitoja, ja olemme äskettäin kehittäneet linjan erittäin keskittyneitä seerumeita, jotka perustuvat hyaluronihappoon.

lue lisää

Seerumit on muotoiltu siten, että niitä voidaan sekoittaa yhdessä luodakseen henkilökohtaisia hoitoja. Olemme luoneet laitelinjan nimeltä Mixlab, jolla voidaan helposti räätälöidä seerumeita ja naamioita klinikoilla ja kauneushoitoloissa.

Seerumimme ovat yksi luonnollisimmista ja kestävimmistä. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, alkoholia, silikonia, emulgaattoreita jne. Vaan ne toimittavat iholle vain sen, mitä tarvitaan.

100% eläinkunnan tuotteista vapaa, ei-allergeeninen, eläinkokeeton, 100% vegaaninen.
Öljytön.
Erittäin tehokas.
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle