Työskentele Ekseptionin kanssa

Ammattilaiset: Ensimmäinen askel

Olemme innoissamme siitä, että harkitset ekseptionin ihonhoitotuotteiden käyttöä ja myyntiä klinikallasi. Olemme ammattilaisten kanssa matkalla terveen ihon tarjoamiseen. Koska päätit, että vähemmän kuin paras ei vain ollut sinun tyylisi.

Tervetuloa ekseptioniin

ekseptionin loi bio-kemisti Raphael Duerinck, joka rakensi brändin aikomuksenaan tarjota vain parasta. Keskitymme luomaan hoitoja, jotka avaavat ainutlaatuisten kasvohoidon ovien. Lanseerauksestamme lähtien olemme kasvaneet eksponentiaalisesti, ja ekseption on nyt yli 10 000 klinikalla yli 44 maassa. ekseption on helppo valinta klinikallesi, ja tarjoamme erinomaista tukea ja koulutusta arvostetuille liikekumppaneillemme.

Miksi työskennellä ekseptionin kanssa?

Mikä on hyöty hyllytilan varaamisesta tuotteille, jotka myydään kaikkialla verkossa ilman ammattitaitoista tukea? Haluat tarjota asiantuntemusta ja tuloksia, jotka ekseption todella tarjoaa sinulle. Tuotteet ja ammattimaiset hoidot ovat klinikoille kannattavia monin tavoin:

Tarjotaan yksinoikeudella ammattimainen ja myyntituotevalikoima.
Kustannustehokkaat erinomaiset tuotteet.
Erinomaiset koulutusmateriaalit ja työpajat.
Kauniit markkinointimateriaalit ja edistäminen.
Mutta ennen kaikkea liiketoiminnallesi: uskomattomat tulokset takaa asiakasuskollisuuden.

Koulutus

Espanjassa sijaitseva huippuluokan koulutuskeskuksemme on globaali keskus koulutukselle.

Ekseptionissa tarjoamme paikan päällä koulutusta sekä laajan ohjelman verkkoseminaareja, jotka käsittelevät erilaisia ainesosia, ihonhoitoteknologiaa ja hoitoprotokollia. Käytännön koulutus tapahtuu kansallisen jakelijasi kanssa yhdistämällä teoreettista ja käytännön opetusta.

Koulutus ja koulutus ovat menestyksen avain. Tiimimme kouluttajat ja tutkimus- ja kehitysasiantuntijat matkustavat ympäri maailmaa jakamaan tietoa tuotteistamme, ihosta ja yleisesti ihonhoitokemiasta tuhansille yritysomistajille ja jakelijoille. Jakelijamme ovat erittäin taitavia, mutta voit helposti ottaa suoraan yhteyttä tiimiimme tarkkojen kysymysten varalta. Varmistamme todella koulutuksen tyypin ja tason: meiltä jakelijoille ja terapeuteille. Alkukoulutus annetaan ja sitä seuraa jatkuva oppimisohjelma "päivityksineen", jotta kouluttajat seuraavat uusimpia tekniikoita.

Mitä minun pitää tehdä?

Ota yhteyttä meihin, niin annamme sinulle virallisen jakelijan yhteystiedot maassasi. He ovat iloisia avustaessaan sinua ainutlaatuisten tuotteidemme kanssa.
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle