Luonnollinen UVA aurinkosuoja

Lähde: merihiilestä saatava luonnollinen uva-suojaava yhdiste.

Luonnollinen UVA-suodatin merihiilestä suojaa ihoa valoikääntymiseltä. Toisin kuin UVB, UVA riippuu vähemmän vuorokaudenajasta tai vuodenajasta ja se tunkeutuu pilvien ja lasin läpi.

UVA on pääasiallinen syy ennenaikaiseen ihon vanhenemiseen, joka ilmenee syvinä ryppyinä ja kimmoisuuden menetyksenä. Siksi iho tarvitsee jatkuvaa suojaa UVA-säteilyä vastaan. Päivittäin käytettävien ainesosien on oltava ehdottoman turvallisia.

Helioguard 365 on luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto synteettisille aurinkosuojille, jotka soveltuvat anti-aging-tuotteisiin. Helioguard 365 koostuu punalevän Porphyra umbilicaliksen suodatinyhdisteistä, jotka suojaavat ihoa tehokkaasti ennenaikaiselta vanhenemiselta. UV-säteily on auringon näkymätön osa.

Auringonvalo koostuu ultraviolettisäteilystä (UV), näkyvästä valosta ja infrapunasta. UV-valo on haitallista kaikille organismeille. Energiaa sisältävä säteily vahingoittaa orgaanisia molekyylejä, kuten proteiineja, lipidejä ja DNA:ta, ja johtaa vapaiden radikaalien muodostumiseen. UV-valo voidaan jakaa UVB:hen ja UVA:han.

UVB:n lyhytaaltoinen säteily imeytyy ihon uloimpaan kerrokseen, eli epidermikseen. UVB vastaa auringonpolttamisesta ja voi aiheuttaa ihosyöpää. UVA puolestaan, jolla on pidemmät aallonpituudet, tunkeutuu syvemmälle ihoon vahingoittaen dermistä. UVA tuottaa vapaita radikaaleja, jotka johtavat kollageenin ja elastiinin hajoamiseen, jotka ovat ihon tärkeimmät rakenteelliset komponentit ja vastaavat ihon kiinteydestä ja kimmoisuudesta.

Toisin kuin UVB, UVA imeytyy vain osittain lasiin ja pilviin ja on vähemmän riippuvainen vuorokaudenajasta, vuodenajasta ja maantieteellisestä sijainnista. Mutta noin 40% ulkona olevasta UVA-säteilystä vastaanotetaan edelleen sisätiloissa.

Punalevistä saatava porphyra umbilicaliksen luonnollinen UVA-suodatin. Rannikon merilevät altistuvat auringonvalolle paljon, joten jotkut levät kehittivät tehokkaimmat UV-suodattimet. Punalevä porphyra umbilicalis, jota kutsutaan myös nimellä "punainen merilevä" tai nori, kasvaa kivisillä rannoilla. Porphyra-lajit ovat proteiinien, vitamiinien ja kivennäisaineiden rikas lähde ja siksi kaupallistettu merikasvina.

Valitettavasti Porphyra umbilicalis sisältää vain vähän UVA-säteitä imeytyviä aineita, kuten porfyra-334 ja shinoriini, jotka kuuluvat mycosporine-tyyppisiin aminohappoihin (MAA). Helioguard 365:n valmistukseen näitä MAA:ta keskitytään ja ne sisällytetään liposomeihin.

Molempien yhdisteiden, porphyran ja shinoriinin, maksimiabsorptio tapahtuu 334 nm:n aallonpituudella. Molempien kertoimet ovat välillä 40 000 - 45 000. Siksi näillä kahdella MAA-yhdisteellä on samanlainen absorptiokyky kuin kaupallisilla, synteettisillä UVA-suodattimilla.

  • Helioguard 365 on turvallinen ja tehokas ainesosa ennenaikaisen ihon vanhenemisen torjumiseksi.
  • Helioguard 365 lisää merkittävästi suojakerrointa.
  • Helioguard 365 suojaa UV-säteilyn aiheuttamaa DNA-vaurioilta selkeästi.
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle