ALL DAY SHIELD

Suojavoiteet
30 ML

Uuden sukupolven suojaava päivävoide SPF50+ ferulihapolla, E-vitamiinilla, UVA/UVB-suodattimilla ja Helioguard 365:llä, joka on mykosporiini-tyyppinen aminohappo (luonnollinen UVA-suodatusyhdiste merilevistä, joka suojaa ihoa valon aiheuttamalta ikääntymiseltä). Vaikka voide tarjoaa korkean suojan, sen koostumus on kevyt ja raikas. All-day shield on uuden sukupolven päivittäiseen käyttöön tarkoitettu erittäin suojaava ihonhoitotuote. Se on pakattu kätevään ilmatiiviiseen pakkaukseen, jota voi pitää mukana koko päivän ajan. Tämä suojaava päivävoide on innovaatio useilla eri tasoilla.

Koostumus muodostaa iholle pitkäkestoisen kalvon, joka kestää hikoilua, toimii meikin pohjana ja estää aurinkosuojien imeytymisen ihoon. All-day shield tarjoaa täydellisen UVA- ja UVB-suojan ferulihapon (UVB) ja helioguard 365:n (UVA) luonnollisen UV-suodatussynergian ansiosta. Koostumus on rikastettu E-vitamiinilla tarjoamaan lisäksi vapaiden radikaalien suojaa. Tuote ei ärsytä silmiä ja sopii jopa herkimmälle iholle. Se on erityisesti suunniteltu käytettäväksi happohoitojen jälkeen.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Ferulihappo
  • Helioguard 365
  • E-vitamiini
  • UVA/UVB-suodattimet
  • Aurinkosuoja SPF 50+
  • Suojaa vapailta radikaaleilta
  • Suojaa valokuvaikääntymiseltä
  • Estää solujen DNA-vaurioita

Veden ja öljyn emulsio, jolla on kevyt koostumus ja korkea aurinkosuojakerroin. Ei jätä ihoa öljyiseksi eikä valkoiseksi levityksen jälkeen.

Aamulla ja keskipäivällä levitä voidetta koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi odota vähintään 10 minuuttia ennen meikin levittämistä. Suosittelemme mineraalimeikkituotteiden käyttöä.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle