ALL-IN-ONE CLEANSE & PEEL

Aktiivinen ihonpuhdistus
400 ML

Uusi konsepti puhdistukseen ja meikinpoistoon polyhydroksihappojen avulla. Ravitseva, kosteuttava ja anti-aging-ominaisuuksia sisältävä tuote on suunniteltu kaikille ihotyypeille. Tämä uuden sukupolven puhdistusaine polyhydroksihappojen kanssa puhdistaa ja tekee päivittäisen mikrokuorinnan samalla säilyttäen ihon happaman pH-tasapainon. Sitä voidaan käyttää kasvoille, silmille ja huulille. Perinteiset puhdistusaineet ja saippuat ovat usein hyvin emäksisessä pH-arvossa. Ne nostavat voimakkaasti ihon luonnollisen happovaipan pH-arvoa useiksi tunneiksi. Tänä aikavälinä entsyymitoiminta häiriintyy, ei-toivotut bakteerit voivat lisääntyä ja häiritä ihon mikrobiston tasapainoa aiheuttaen epäpuhtauksia iholle.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Glukonolaktoni
  • Natriumlaktaatti
  • Poistaa kaikenlaisen meikin kasvoilta, silmien ympäriltä ja huulten ääriviivoilta.
  • Ravitsee ja kosteuttaa ihoa.
  • Poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia.
  • Palauttaa ihon optimaalisen pH-arvon.
  • Tehokas anti-age-vaikutus ja ryppyjä vastaan.

Kiinnitämme suurta huomiota koostumuksen tekstuurin ja mukavuuden tärkeyteen, keskittyen siihen, miltä se tuntuu ja luoden yhteyden sensoriikin ja toiminnallisuuden välille. Puhdistusaineellamme on odottamaton sensoriikka: se on kirkas, kermainen ja täyteläisen näköinen, mutta samalla kevyt ja ohut koostumukseltaan. Emulsio tarjoaa erittäin pehmeän tuntuman ja levittyy helposti iholle, mikä on olennainen vaatimus puhdistusaineelle. Nämä ominaisuudet voidaan attribuoida öljypisaroiden erittäin hienoon ja homogeeniseen dispersioon, joiden keskikoko on noin yksi mikrometri. Emulsion äärimmäinen hienous on avainasemassa tehokkaalle meikinpoistolle kasvoilta, silmiltä ja huulilta ilman pesuaineita tai saippuaa koostumuksessa. Syväpuhdistusaineemme tarjoaa erinomaisen siedettävyyden profiilin iholla ja limakalvoilla eikä kirvele silmiä tai ihoa.

Levitä päivittäin koko kasvoille ja kaulalle. Optimaalisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi yhdistä tuotteen käyttö Monsoon-sumutteen kanssa.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle