BLACK POWDER CLEANSE & PEEL

Aktiivinen ihonpuhdistus
70G

Black Powder on varmasti yksi ainutlaatuisimmista ja yllättävimmistä tuotteista, jonka voit löytää. Sen erinomainen ekologinen profiili, säilöntäaineiden, sulfaattien ja PEG-yhdisteiden puuttuminen huolehtivat ihostasi kuin mikään muu tuote. Yhdessä tuotteessa yhdistyvät puhdistus, kuorinta, jotta saisit käyttöösi täydellisen pehmeän ihon.

Mikrohiilipallot  sulavat kosketuksessa veden kanssa hieroessasi niitä ihollesi. Pallot kuorivat ihon mekaanisesti ilman ärsytystä, koska ne ovat täydellisen pyöreitä muodoltaan. Hiili imee kaikki epäpuhtaudet ja myrkyt. Tuote on helppo huuhdella pois ja iho tuntuu uskomattoman pehmeältä ja joustavalta. Tämä on vallankumouksellinen tapa hoitaa ihoa ja kunnioittaa täysin ympäristöä.

 

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN

- Aktiivihiili

  • Hellävaraisesti kuorii ihoa.
  • Poistaa kuolleita soluja ja epäpuhtauksia.
  • Puhdistaa ja detoksifioi ihoa.
  • Parantaa ihon pehmeyttä ja tekstuuria.

 

 

Jauheet ovat ihonystävällisin vaihtoehto, sillä ne ovat 100-prosenttisesti säilöntäaineettomia ja kemikaalittomia. Ne ovat erittäin tiivistettyjä ilman vettä, toisin kuin muut puhdistustuotteet. Niitä tarvitaan hyvin pieni määrä jokaista käyttökertaa kohti. Yksi pullo jauhepuhdistajaa vastaa noin 10 pulloa perinteistä puhdistusainetta. Tämä on erittäin taloudellinen ja ekologinen ratkaisu, joka vähentää hiilijalanjälkeä kuljetuksessa ja muovijätettä.

 

Kosteuta molemmat kädet ja kaada kymmenen sentin kokoinen määrä jauhetta toiselle kädelle. Hiero käsiä yhteen, kunnes mikrosfäärit alkavat sulaa. Hiero hellävaraisesti kasvojen ja kaulan alueelle 60 sekunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä, taputtele kuivaksi pehmeällä pyyhkeellä.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle