ENZYME POWDER CLEANSE & PEEL

Aktiivinen ihonpuhdistus
50 G

Kasvojen vaahtoutuva jauhe on loistava vaihtoehto kokeiltavaksi monesta syystä. Sen erinomaisen ekologisen profiilin lisäksi se on säilöntäaineeton, sulfaatiton ja PEG-vapaa, ja se huolehtii ihostasi kuin mikään muu kasvojen puhdistusaine. Jauhe muuttuu rikkaaksi ja kermaiseksi vaahdoksi kostutetuissa käsissäsi. Se tarjoaa erinomaisen puhdistuksen ja kuorinnan, jättäen ihon pehmeäksi kuin silkki. Tämä ainutlaatuinen puhdistusaine sopii kaikille ihotyypeille rasvaisesta hyvin herkälle iholle sen lempeyden ja ihoa tasapainottavan koostumuksen ansiosta. Se on erittäin tehokas, kasvipohjainen kuorintavoide ilman karkeita ainesosia. Tämä kuoriva puhdistusaine auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä ilman kemiallisia hankauksia. Luonnolliset papaijaentsyymit poistavat kuivan ja tylsän ihon pinnalta soluja ja myrkkyjä, paljastaen pehmeän ja sileän ihon. Se parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä poistamalla kuolleet pinnalliset solut.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Papaijaentsyymit
  • Hellävaraisesti kuorii ihoa.
  • Poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet.
  • Vähentää ihon pigmentaatiota ja kirkastaa ihon sävyä.
  • Parantaa ihon pehmeyttä ja rakennetta.
  • Puhdistaa ihoa.

Jauheet ovat ihon kannalta ystävällisin muotoilu, koska ne ovat 100-prosenttisesti säilöntäaineettomia ja kemikaalittomia. Ne ovat erittäin tiivistettyjä ilman vettä, toisin kuin muut puhdistustuotteet. Tarvitaan hyvin pieni määrä jauhetta jokaista käyttökertaa kohti. Yksi pullo jauhepuhdistusainetta vastaa suunnilleen 10 pulloa perinteistä puhdistusainetta. Se on erittäin taloudellinen ja ekologinen ratkaisu vähentää CO2-päästöjä kuljetuksessa ja muovijätettä.

Kastele molemmat kädet ja kaada kymmenen sentin kokoinen määrä jauhetta toiselle kädelle. Hiero käsiä yhteen, jotta jauhe muuttuu kermaiseksi. Hiero hellävaraisesti kasvojen ja kaulan alueelle 30-60 sekunnin ajan. Huuhtele haalealla vedellä ja kuivaa kevyesti pehmeällä pyyhkeellä.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle