HYALURONIC B5

mixlab seerumi
75 ML

Aktiivinen seerumi, joka vähentää välittömästi punoitusta ja tulehdusta, sisältäen 2% XS-hyaluronihappoa, 5% pantenolia ja luonnollisia uutteita. Seerumia voidaan käyttää sellaisenaan punoitusta vastaan tai se voidaan sekoittaa muiden seerumien kanssa luodaksesi tarkemman ja räätälöidyn tuotteen.

Tämä koostumus on yksi iho- ja ympäristöystävällisimmistä. Kaikki tuotteen ainesosat ovat peräisin uusiutuvista lähteistä, ja tuote pakataan yksinkertaiseen 75 ml:n pulloon jätemäärien vähentämiseksi. Ekologinen ja vastuullinen ihonhoito, joka ei tee kompromisseja tulosten suhteen. Tämä on lähellä sitä, mitä voidaan saavuttaa ympäristön kunnioituksen ja ihon ystävällisyyden suhteen.

Pantenoli on pantoteenihapon tai B5-vitamiinin vakaa alkoholijohdannainen. Pantenoli on normaali osa ihoa ja hiuksia ja se on välttämätön normaalille aineenvaihdunnalle. Se imeytyy helposti ihoon, missä se muuttuu pantoteenihapoksi, edistäen solujen kasvua. B5-vitamiinin puutos ihossa voi johtaa vakaviin dermatologisiin häiriöihin, mikä osoittaa tämän ainesosan tärkeyden terveen ihon ylläpitämisessä.

Pantenolilla on erityinen kosteuttava ominaisuus. Sen hygroskooppiset ominaisuudet tarkoittavat, että se ei ainoastaan sitoo vettä ihon pinnalle, vaan se myös imeytyy syvälle epidermikseen infusoiden vettä soluihin ja säilyttäen kosteutta syvällä kudoksissa. Se on tunnettu mega-kosteuttajana, koska sen emollienttiset ominaisuudet auttavat vähentämään arpia ja venytysarpia sekä parantavat haavoja, jättäen ihon pehmeäksi, sileäksi ja elastiseksi. Pantenol kosteuttaa erittäin tehokkaasti, kun sitä käytetään säännöllisesti vähintään neljän viikon ajan, ja se auttaa myös lievittämään kutinaa ja rauhoittamaan kuivaa ihoa.

Kun pantenolia levitetään paikallisesti, se stimuloi ihosolujen epiteelisaatiota. 5%:n pantenoli lisää ihon paranemista noin 30%. Myönteisiä tuloksia on raportoitu myös useissa tulehduksellisissa ihosairauksissa, kuten palovammoissa ja ekseemassa. Pantenoli on haavan parantava ainesosa, erityisesti kun sitä käytetään 5% pitoisuutena.

Pantenolia sisältävät tuotteet voivat merkittävästi lisätä ihon kosteutta, mikä tarkoittaa, että sillä on tärkeitä hyödyllisiä vaikutuksia ihon suojatoimintoihin vähentämällä transepidermaalista vesihäviötä. Tutkimus osoitti, että jo 1%:n pantenolin lisääminen tuotteeseen vaikutti pääasiassa sen kosteuttaviin ominaisuuksiin ihon suojatoiminnan kautta. Tutkimuksessa havaittiin myös, että pantenolin puute voi aiheuttaa dermatologisia häiriöitä, mikä selittää sen anti-inflammatoriset ominaisuudet.

Pienen molekyylipainon hyaluronihappo on todellinen lisä pantenolille. Se tehostaa ihon kosteutusta veden sitomisominaisuuksillaan ja edistää paranemista regeneroimalla ihon dermaalikerrosta. Tuotteessa löydät myös Tasmannia Lanceolata -uutetta. Se on tulehdusta ehkäisevä aktiiviaine, joka rauhoittaa reaktiivista ihoa. Se vähentää välittömästi kutinaa ja polttelua sekä vähentää ihon punoitusta.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Pantenoli (5%).
  • Tasmannia Lanceolata -uute (4%).
  • XS-hyaluronihappo (2%).
  • Hedelmähapposekoitus (1%).
  • Rauhoittaa ja vähentää välittömästi tulehdusta.
  • Vähentää punoitusta ja herkkyyttä.
  • Edistää haavan paranemista.
  • Parantaa ihon tekstuuria.
  • Mikrokuorii ihoa.

Mixlab-seerumin koostumus on yksi markkinoiden luonnollisimmista ja iho ystävällisimmistä, sillä se koostuu vain aktiivisista ainesosista.

Koostumus on vesipohjainen geeli, joka on paksunnettu käyttämällä vain matalamolekyylipainoista hyaluronihappoa. Siihen ei ole lisätty muita paksunnusaineita tai kumeja viskositeetin saavuttamiseksi. Se tuntuu pehmeältä ja ei-tahmealta verrattuna useimpiin seerumeihin. Seerumi tuntuu ravitsevalta ja täyteläiseltä, vaikka se on öljytön.

Säilyvyyden varmistamiseksi olemme luoneet parhaan mahdollisen ympäristöystävällisen ja iholle sopivan säilöntäjärjestelmän. Se on vesipohjainen seos orgaanisia happoja ja luonnollisia hedelmähappoja, jotka tarjoavat laajan spektrin vaikutuksen bakteereja, hiivaa, homeita ja sieniä vastaan. Tuote on alkoholiton ja liuotinvapaa.

Olemme suunnitelleet tämän säilöntäjärjestelmän erityisesti iholle ystävällisille koostumuksille, joilla on matala pH-arvo.

Säilöntäjärjestelmä sisältää myös luonnollisesti hankittua, GMO-vapaata propanediolia, joka parantaa ihon kosteutustekijöitä ja tehostaa säilöntäaineen tehokkuutta.

Levitä muutama tippa seerumia kerran tai kahdesti päivässä puhdistuksen, kasvoveden ja kuorinnan jälkeen. Illalla voit kerrostaa seerumin muiden hoitotuotteiden kanssa tarpeen mukaan, ja päivällä viimeistele aurinkosuojalla.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle