HYALURONIC FLAVONOID

mixlab seerumi
75 ML

Aktiivinen seerumi mikroverenkierron parantamiseksi, joka sisältää 2% XS-hyaluronihappoa, HMC:ta (1%) ja 0,5% ET-vitamiini C:tä. Seerumia voidaan käyttää sellaisenaan moniin tulehdukseen ja mikroverenkiertoon liittyviin ongelmiin tai se voidaan sekoittaa muiden seerumien kanssa luodaksesi tarkoitukseen sopivamman ja yksilöllisemmän tuotteen.

Formulaatio on yksi ihon ja ympäristön kannalta ystävällisimmistä. Kaikki tuotteen ainesosat ovat peräisin uusiutuvista lähteistä, ja tuote pakataan yksinkertaiseen 75 ml:n pulloon jätteiden vähentämiseksi. Tämä on ekologinen ja vastuullinen ihonhoito, joka ei tee kompromisseja tulosten suhteen. Se on lähimpänä, mitä voit saada ympäristön ja ihonystävällisyyden suhteen.

Hesperidiini on bioflavonoidi, jota esiintyy suurina pitoisuuksina sitrushedelmissä, kuten sitruunassa, appelsiinissa ja greipissä. Hesperidiinin ihohyötyjen teoria liittyy pääasiassa sen flavonoidipitoisuuteen. Hesperidiini on antioksidantti, tulehdusta estävä, parantava, vaalentava ja  mikroverenkiertoa parantava. Hesperidiinin tärkein vaikutus koskee verisuonia, ja se tuottaa vaikuttavia tuloksia silmäpusseissa ja erityisesti tummissa silmänalusissa vain muutaman käyttökerran jälkeen.

Viimeisenä, mielenkiintoisinta HMC:ssä on sen anti-inflammatoriset ominaisuudet. Koska se torjuu vapaita radikaaleja, HMC voi rauhoittaa oksidatiivisen stressin aiheuttamia tulehduksia ja ehkäistä ihosolujen vaurioita. Se nopeuttaa ihon paranemista, vähentää punoitusta ja vaikuttaa positiivisesti verisuoniin.

HMC voi vähentää veren vuotamista verisuonista 45%, vähentäen tulehduksellisten välittäjäaineiden määrää. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus, joka löytyy vain tästä aktiivisesta ainesosasta ja joka voi auttaa hoidettaessa ruusufinniä, kuperoosaa, silmäpusseja ja tummia silmänalusia hyvin lyhyessä ajassa.

Seerumissamme HMC:ää täydennetään muilla aktiivisilla ainesosilla, jotka tarjoavat lisävaikutuksia ihon kosteutukseen ja vapaiden radikaalien suojaukseen. XS-hyaluronihappo on hyvin matalamolekyylipainoinen, mikä lisää sen imeytymistä ihoon verrattuna korkeamolekyylipainoiseen hyaluronihappoon. Se nuorentaa ihoa parantamalla sen viskoelastisia ominaisuuksia ja vähentää merkittävästi syviä ryppyjä.

ET-vitamiini C on monitoiminen C-vitamiinijohdannainen, jolla on erinomaiset vaalentavat, antioksidanttiset, vapaita radikaaleja neutraloivat ja kollageenia vahvistavat ominaisuudet. Se vaikuttaa voimakkaasti melanogeneesiin, vähentää tummia läiskiä ja ikäläiskiä, taistelee valovanhentumista vastaan ​​häiritsemällä tulehdussytokiineja ja kääntämällä ROS-tuotantoa saavuttaakseen vapaiden radikaalien neutraloinnin.

Seerumia voidaan sekoittaa mihin tahansa suhteeseen muiden Mixlab-seerumien kanssa luodaksesi yksilöllisen koostumuksen lisähyödyillä. Sitä voidaan myös lisätä (2 annosta) hyaluronihappo-mix-naamioon.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
 • XS hyaluronihappo (2%).
 • Hesperidiini metyylikalkoni (1%).
 • ET-vitamiini C (0,5%).
 • Hedelmähapposekoitus (1%).
 • Vähentää ihon tulehdusta.
 • Parantaa ihon mikroverenkiertoa.
 • Vähentää ruusufinniä ja couperosaa.
 • Vähentää silmäpusseja ja tummia silmänalusia.
 • Vähentää vapaiden radikaalien vaikutuksia.
 • Vähentää pigmentaatiota.
 • Estää valo-ikääntymistä.
 • Parantaa ihon rakennetta.
 • Mikrokuorii ihoa.

Mixlabin seerumin koostumus on yksi markkinoiden luonnollisimmista ja iholle ystävällisimmistä, sillä se koostuu pelkästään aktiivisista ainesosista. Seerumi on vesipohjainen geeli, joka saa koostumuksensa ainoastaan matalamolekyylisestä hyaluronihaposta, ilman ylimääräisiä sakeuttajia tai kumeja. Sen koostumus on pehmeä ja tahmaamaton, toisin kuin useimmat seerumit. Seerumi tuntuu ravitsevalta ja ravitsevalta, vaikka se on öljytön.

Säilyttääksemme seerumin koostumuksen olemme luoneet parhaan mahdollisen ympäristöystävällisen ja iholle sopivan säilöntäjärjestelmän. Se on vesipohjainen seos orgaanisia happoja ja luonnollisia hedelmähappoja, joilla on laaja-alainen vaikutus bakteereihin, hiivoihin, homeisiin ja sieniin. Tuote ei sisällä alkoholia tai liuottimia.

Olemme suunnitelleet tämän säilöntäjärjestelmän erityisesti iholle ystävällisiin, matalan pH-arvon koostumuksiin.

Säilöntäjärjestelmä sisältää myös luonnollisesti saatua, GMO-vapaata propanediolia, joka parantaa ihon kosteuttavia ominaisuuksia ja tehostaa säilöntäaineen tehokkuutta.

Levitä muutama tippa seerumia kerran tai kahdesti päivässä puhdistuksen, kasvoveden ja kuorinnan jälkeen. Illalla voit lisätä seerumin muiden hoitotuotteiden päälle tarpeen mukaan, kun taas päivällä viimeistele ihonhoitorutiinisi aurinkosuojavoiteella.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle