HYALURONIC NIACIN

mixlab seerumi
75 ML

Aktiivinen seerumi kosteuttamaan ja tehostamaan kollageenin tuotantoa, jossa on 2% XS-hyaluronihappoa ja 5% niasiiniamidia. B-vitamiini 3 on välttämätön proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihdunnalle. Niasiiniamidi on esiaste pyridiinikoentsyymeille NAD ja NADP, jotka osallistuvat solujen aineenvaihduntaan ja ovat siten avainasemassa energian tuotannossa.

Seerumia voidaan sekoittaa mihin tahansa määrään muiden Mixlab-seerumien kanssa luodaksesi räätälöidyn koostumuksen lisähyötyjen saavuttamiseksi. Sitä voidaan myös lisätä (2 annosta) hyaluronihappopitoiseen sekoitusnaamioon.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • XS-hyaluronihappo 2%
  • Niasiiniamidi 5%
  • Ihon ikääntyminen.
  • Kosteutus.

Luonnollinen geeli, joka perustuu matalamolekyylipainoiseen hyaluronihappoon, joka jättää iholle samettisen ja ei-tahmean tunteen. Seerumi tuntuu ravitsevalta ja täyteläiseltä, vaikka se onkin öljytön. Täydellinen valinta erittäin ihonystävällisiin koostumuksiin.

Levitä seerumia puhtaalle iholle kahdesti päivässä. Kun seerumi on imeytynyt, levitä päälle kosteusvoide. Aamuisin suosittelemme myös käyttämään aurinkosuojavoiteita.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle