HYALURONIC VIT C

mixlab seerumi
75 ML

Aktiivinen seerumi, joka tehostaa kollageenin tuotantoa, suojaa vapailta radikaaleilta ja valo-ikääntymiseltä. Seerumissa on 2% XS-hyaluronihappoa ja 5% ET-vitamiini C:tä. ET-vitamiini C on monitoiminen C-vitamiinin johdannainen, jolla on erinomaiset vaalentavat, antioksidanttiset, vapaiden radikaalien torjuntaan liittyvät ja kollageenin tuotantoa tehostavat vaikutukset. Sen stabiilisuus on parempi kuin muilla askorbiinihapon johdannaisilla. Se estää tehokkaasti melanogeneesiä, vähentää tummia ja ikäläiskiä, taistelee valokuvan ikääntymistä vastaan ​​haittaamalla tulehduksellisten sytokiinien vaikutusta ja kääntää ROS-tuotannon vapaiden radikaalien torjuntatarkoituksiin.

Seerumia voi sekoittaa minkä tahansa määrän muiden Mixlab-seerumien kanssa luodakseen yksilöllisen sekoituksen, jolla on lisähyötyjä. Sitä voidaan myös lisätä (2 annosta) hyaluronihappopohjaiseen Mixmaskiin.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • XS-hyaluronihappo 2%
  • ET-vitamiini C 5%
  • Ihon ikääntyminen.
  • Kollageenin vahvistaja.
  • DNA-suojain.
  • Ihon vaalentaminen.
  • Pigmentaatio.

Luonnollinen geelipohja, joka perustuu matalamolekyylipainoiseen hyaluronihappoon, jättää iholle samettisen ja ei-tahmean tunteen. Seerumi tuntuu ravitsevalta ja täyteläiseltä, vaikka se on öljytön. Tämä on täydellinen valinta kaikkein ihoystävällisimpiin koostumuksiin.

Levitä kahdesti päivässä yksi annos puhdistetulle iholle. Kun seerumi on imeytynyt, levitä päälle vielä  tarvittava voide. Aamuisin suosittelemme käyttämään myös aurinkosuojatuotetta (SPF).

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle