MICELLAR WATER CLEANSE & PEEL

Aktiivinen ihonpuhdistus
400 ML

Uusi konsepti puhdistukseen ja meikinpoistoon polyhydroksihappojen avulla. Micellivesi on virkistävä puhdistusaine, joka on erityisesti suunniteltu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tämä uuden sukupolven micellivesi polyhydroksihappojen kanssa puhdistaa ja tekee samalla mikrokuorinnan, palauttaen ihon happaman pH-tasapainon. Sitä voidaan käyttää kasvoille, silmille ja huulille. Se ei kirvele silmissä. Se huuhtoutuu puhtaasti jättämättä ihoon tukkeutuvia jäämiä. Puhdistusaineena käytetty ei-ioninen sokerista johdettu pinta-aktiivinen aine on erittäin hellävarainen iholle ja ympäristölle.

Perinteiset puhdistusaineet ja saippuat ovat usein hyvin emäksisessä pH-arvossa. Ne nostavat voimakkaasti ihon luonnollisen happovaipan pH-arvoa useiksi tunneiksi. Tänä aikavälinä entsyymitoiminta häiriintyy, ei-toivotut bakteerit voivat lisääntyä ja häiritä ihon mikrobiston tasapainoa aiheuttaen epäpuhtauksia iholle.

.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Glukonolaktoni
  • Natriumlaktaatti
  • Poistaa kaikenlaisen meikin kasvoilta, silmien ympäriltä ja huulten ääriviivoilta.
  • Kosteuttaa ihoa.
  • Poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia.
  • Palauttaa ihon optimaalisen pH-arvon.
  • Vähentää aknea ja rasvoittuvaa ihoa.

Ihoystävällinen ja ympäristöä kunnioittava micellivesi. Puhdistusaine saadaan uusiutuvista raaka-aineista: kasviperäisistä rasva-alkoholeista ja glukoosista. Kyseessä on erittäin hellävarainen pinta-aktiivinen aine, joka sietää ihoa ja silmiä erittäin hyvin.

Käytä tuotetta kaksi kertaa päivässä kostealle kasvojen ja kaulan iholle vanulapun avulla. Huuhtele huolellisesti vedellä. Optimaalisen puhdistustuloksen saavuttamiseksi yhdistä tuotteen käyttö Monsoon-sumutteen kanssa ja levitä sen jälkeen voidetta..

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle