PROBIO-T ULTRASERUM

Seerumit ja boosterit
30 ML

Ravitseva yöseerumi kuivan ja herkän ihon hoitoon. Pre/probioottinen kompleksi koostuu α-glucooligosakkarideista, jotka on saatu kasviperäisistä substraateista entsymaattisella synteesillä, 100% puhdistetusta kasvimehusta, joka on runsas β-frukto-oligosakkarideja, saatu puristamalla Jicama- tai Yacon-juurakoista, sekä Lactobacillus Pro-bioottisista bakteereista, jotka on inaktivoitu tyndallisoinnilla ja jäädyttämällä kuivattu. Tämä tuote käytetään ihon mikroflooran optimoimiseen, biologisten puolustusmekanismien vahvistamiseen sekä ihon heleyden parantamiseen rakennetta ja silottavaa vaikutusta hyödyntäen.

Uniikin rakenteensa ansiosta seerumi edistää ihon mikrobiomin tasapainoa toimimalla kommensaalisille bakteereille alustana ja vahvistamalla ihon luonnollisia puolustusmekanismeja. Luontaisen sokeripitoisuutensa (GOS ja FOS) ansiosta se parantaa ihon ulkonäköä ja mukavuutta, lisäten näin ihon heleyttä ja vähentäen herkän ja kuivan ihon tuntemuksia epämukavuudesta.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Pre- ja probioottinen kompleksi
  • Maitohappoesteri
  • Optimoi ihon ekoflooraa.
  • Vähentää ihon kuivuutta.
  • Vahvistaa biologisia puolustusmekanismeja.

Vesi-öljy-emulsio, jolla on kirkas ulkonäkö ja miellyttävät levitysominaisuudet. Jättää kevyen, mutta pitkäkestävän suojakalvon estämään transepidermaalista kosteuden haihtumista ja säilyttämään ihon kosteustasapainon.

Iltaisin levitä puhdistetulle iholle herneen kokoinen määrä voidetta, välttäen silmänympärysaluetta. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi odota vähintään 30 minuuttia ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle