RETIN OIL BOOSTER

Seerumit ja boosterit
30 ML

Yksinoikeudella kehitetty ihoa uudistava ja ryppyjä vähentävä tehoaine, joka sisältää korkean pitoisuuden retinolia (0,3 %) ja E-vitamiinia (1 %). Ainutlaatuisella koostumuksellaan se tarjoaa iholle pehmeän ja puuterimaisen lopputuloksen. Tuotetta voidaan käyttää kuorintojen jälkeen, erityisesti retinoliöljykuorinnan yhteydessä, tehostamaan kuorintavaikutusta. Sitä voi myös käyttää yöllä ryppyjen vähentämiseen.

Tuote tarjoaa erittäin miellyttävän tunteen käytön aikana ja sen jälkeen. Retinoliöljyhoito sopii erityisesti ryppyiselle ja auringon vaurioittamalle iholle. Retinoli on tässä formuloinnissa stabiloitu ja kuljetettu, jotta se voidaan toimittaa iholle aktiivisimmassa muodossaan.

Hoito vähentää hienojen juonteiden, ryppyjen ja ihon värivirheiden näkyvyyttä samalla kun se vähentää epäpuhtauksia ja ihohuokosten ulkonäköä. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta se imeytyy tehokkaasti ihoon välttäen yleisesti retinolivoiteisiin liitettyä ärsytystä.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Retinoli 0,3%
  • E-vitamiini
  • Tehostaa kuorintojen vaikutuksia.
  • Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä.
  • Vähentää ihon karheutta.
  • Vähentää epäpuhtauksia.

Bi-geelillä on nestemäinen ja erittäin silkkimäinen koostumus. Iholle levitettäessä se tuntuu erittäin pehmeältä, ja suojaava kalvo kestää useita tunteja levityksen jälkeen.

Yksittäisenä hoitona, iltaisin, levitä pienen herneen koko määrä puhdistetulle iholle, välttäen silmänympärysaluetta. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi odota vähintään 30 minuuttia ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä. Aloita käyttö kerran tai kahdesti viikossa ja lisää vähitellen käyttökertojen tiheyttä joka toinen ilta. Johtuen retinolin korkeasta pitoisuudesta, suosittelemme konsultoimaan lääkäriä. Retinoli voi lisätä valoherkkyyttä. Käytä aina korkean suojakertoimen laajakirjoista aurinkosuojavoidetta tätä tuotetta käyttäessäsi.

Kuorinnan jälkeen levitä voidetta iltaisin kolmen peräkkäisen päivän ajan korjausvoiteen sijaan.

Varotoimenpiteenä retinolivoiteita ei tulisi käyttää raskaana olevat naiset tai naiset, jotka aikovat tulla raskaaksi lähitulevaisuudessa. Vaikka ei ole raportoituja haittavaikutuksia paikallisesti käytetystä retinolista sikiön kehitykseen, joitain ongelmia on raportoitu syötävästä retinoiinihaposta.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle