SALICYLIC POWDER CLEANSE & PEEL

Aktiivinen ihonpuhdistus
50 G

Kasvojen vaahtoutuva jauhe on loistava tuote, jota kannattaa kokeilla useista syistä. Sen erinomainen ekologinen profiili, säilöntäaineiden, sulfaattien ja PEG-yhdisteiden puuttuminen tekevät siitä ihonhoitotuotteen, joka hoitaa ihoasi paremmin kuin mikään muu puhdistusaine. Jauhe muuttuu rikkaaksi ja kermaiseksi vaahdoksi kosteissa käsissäsi. Se tarjoaa erinomaista puhdistusta ja kuorintaa, jättäen ihon pehmeäksi kuin silkki. Tämä ainutlaatuinen puhdistusaine on pääasiassa kehitetty rasvaiselle ja sekaiholle, ja sen mieto koostumus kunnioittaa täysin ihon tasapainoa. Tehokas kasviperäinen kuoriva puhdistusaine, jossa ei ole voimakkaita aineita, rikastettu salisyylihapolla. Se puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä ilman kemiallisia hankaavia ainesosia. Luonnolliset papaija- ja ananasmehuentsyymit auttavat poistamaan kuivia ja sameita ihosoluja sekä myrkkyjä, paljastaen pehmeän ja sileän ihon. Se parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä poistamalla kuolleet ihosolut. Salisyylihappo puhdistaa ihoa ja tehostaa entsyymien toimintaa.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Papaijaentsyymit
  • Ananasentsyymit
  • Salisyylihappo
  • Hellävaraisesti kuorii ihoa.
  • Poistaa kuolleet solut ja epäpuhtaudet.
  • Vähentää ihon pigmentaatiota ja kirkastaa ihon sävyä.
  • Parantaa ihon pehmeyttä ja rakennetta.
  • Puhdistaa ihoa.
  • Auttaa vähentämään aknea ja epäpuhtauksia.

Jauheet ovat ihon kannalta ystävällisin koostumus, sillä ne ovat 100% säilöntäaineettomia ja kemikaalittomia. Ne ovat erittäin tiivistettyjä eivätkä sisällä vettä kuten muut puhdistustuotteet. Tarvitaan vain hyvin pieni määrä kuhunkin käyttökertaan. Yksi jauhepullo vastaa noin 10 pulloa perinteistä puhdistusainetta. Se on erittäin taloudellinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka vähentää hiilijalanjälkeä kuljetuksessa ja muovijätettä.

Kastele molemmat kädet ja kaada pienen lantin kokoinen määrä jauhetta toiselle kädelle. Hiero käsiä yhteen, jotta jauhe muuttuu voidemaiseksi. Hiero hellävaraisesti kasvojen ja kaulan alueelle 30-60 sekunnin ajan. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä ja taputtele iho kuivaksi.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle