SKIN RELIEF FLUID

Seerumit ja boosterit
45 ML

Herkälle iholle suunniteltu mullistava seerumi. Koostumus vähentää punoitusta ja kutinaa, jotka johtuvat kuivasta ihosta. Emulsio on erityisesti kehitetty välittömään rauhoittavaan vaikutukseen. Tuotetta voidaan käyttää säännöllisesti iltaisin tai kuorintojen jälkeen yhdessä korjaavien voiteiden kanssa.

Seerumissa on aktiivisina ainesosina mm. pantenolia (provitamiini B5), niacinamidia, flavonoideja, hyaluronihappoa ja luonnonuutetta.

 • Pantenoli tunnetaan palauttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Se auttaa vahvistamaan hydrolipidikalvoa, ehkäisee kosteuden haihtumista ja kuivumista.
 • Hyaluronihappo on tunnettu erittäin kosteuttavasta ominaisuudestaan. Se auttaa palauttamaan ja ylläpitämään ihon optimaalista kosteutta.
 • Niacinamidi on entsyymi, joka tunnetaan ihon elastisuuden parantamisesta, hienojen juonteiden ja ryppyjen vähentämisestä, punoituksen ja pigmenttiläiskien vähentämisestä sekä talinerityksen säätelemisestä. Niasiiniamidin paikallinen käyttö vahvistaa ihon suojakerrosta ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta.
 • Hesperidiini on bioflavonoidi, jota esiintyy suurina määrinä sitrushedelmissä, kuten sitruunassa, appelsiinissa ja greipissä. Hesperidiini toimii antioksidanttina, mutta tärkein vaikutus liittyy sen positiiviseen vaikutukseen hauraissa kapillaareissa.
 • Tasmanian-pippurimarja-uute Australiasta toimii välittömästi vähentäen ihon kutinaa ja lievittäen kuivan ihon aiheuttamaa tulehdusta liittyvää polttavaa tunnetta. Tasmanian-pippurimarja tuottaa jopa 79%:n vähennyksen kutinaan ja 58%:n vähennyksen polttavaan tunteeseen vain 5 minuutissa.
AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
 • Oliiviöljy-squalaani.
 • Pantenoli.
 • Tasmannia Lanceolata -uute.
 • Niasiinamidi.
 • Hesperidiinimetyylikalkoni.
 • Hyaluronihappo.

 • Rauhoittaa ja vähentää välittömästi kuivan ihon aiheuttamaa kutinaa.
 • Vähentää punoitusta.
 • Kosteuttaa.

Herkkää ja erittäin reaktiivista ihoa varten suunniteltu minimalistinen kaava. Vesiöljy-emulsio perustuu fosfolipidiemulgointiaineeseen, joka on samankaltainen kuin solukalvoissa esiintyvät emulgointiaineet. Kaava on virkistävä levittäessä, mikä takaa maksimaalisen rauhoittavan vaikutuksen.

Ainoana kosteuttavana ainesosana se sisältää squalanea, stabiilia squalene-derivaattia, jota esiintyy luonnostaan ihon talissa. Squalanen samankaltaisuus ihon erittämän hydrolipidikalvon kanssa tekee siitä suositun ainesosan atooppisen ihon hoitotuotteissa.

Squalanella on myös tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, minkä vuoksi se on suosittu aknesta, ekseemasta ja muista herkistävistä oireista kärsivien asiakkaiden keskuudessa. Squalane on ei-komedogeeninen, mikä tarkoittaa, ettei se tuki ihohuokosia. Sitä voi käyttää rasvoittuvalla ja/tai akneen taipuvaisella iholla.

Oliivisqualane on täysin biohajoava. Se ei keräänny ympäristöön eikä aiheuta vaaraa eläimille tai kasveille. Oliivisqualane edustaa kestävän kehityksen periaatteita ja vihreää kemiaa

Levitä muutama tippa seerumia kerran päivässä puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Illalla voit lisätä muiden hoitotuotteiden päälle tarpeen mukaan. Päivällä käytä aurinkosuojaa.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle