SPOTLESS ULTRASERUM

Seerumit ja boosterit
30 ML

Eksklusiivisesti kehitetty erittäin tehokas seerumi, joka vähentää nopeasti ikäpisteitä, epätasaisuuksia ja pigmentaatiota. Se yhdistää polyhydroksihappoa, hexyl-resorcinolia ja niacinamidia. Formulaatio tarjoaa äärimmäistä mukavuutta käytön aikana ja jälkeen, ja se jättää iholle kevyen ja silkkisen tunteen. Emulsio sisältää transdermaalisen tehostajan, joka lisää aktiivisten aineosien imeytymistä. Suosittelemme käyttämään Spotless Ultraserumia kuorinnan jälkeen. Muutaman käyttökerran jälkeen pigmentaatio vähenee.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Hexyl-resorcinol (Hexyyliresorsinoli)
  • Niacinamide PC (Niasiiniamidi PC)
  • Gluconolactone (Glukonolaktoni)
  • Mandarin essential oil (Mandariinin eteerinen öljy)
-Vähentää ikäpisteitä ja epätasaisuuksia.
-Vähentää ihon karheutta.

Vesi-öljy-emulsio tarjoaa erittäin pehmeän tuntuman ja helpon levittämisen iholle. Nämä ominaisuudet johtuvat öljypisaroiden erittäin hienosta ja tasaisesta jakautumisesta. Emulsio on homogeeninen, ja öljypisaroiden koko on keskimäärin noin yksi mikroni. Silti tuntu on kevyt ja viileä, ja tuote sulaa iholle levitettäessä. Jäljelle jäävä kalvo on hieno mutta havaittavissa, eikä se jätä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi.

Yksittäisenä hoitona, iltaisin, levitä herneen kokoinen määrä puhdistetulle iholle välttäen silmänympärysaluetta. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi odota vähintään 30 minuuttia ennen muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä. Aloita käyttö kerran tai kahdesti viikossa ja lisää käyttöä vähitellen joka toinen ilta. Korkean aktiivisten ainesosien pitoisuuden vuoksi suosittelemme keskustelemaan lääkärin kanssa ennen käyttöä. Käytä aina korkean suojakertoimen aurinkosuojaa käyttäessäsi tätä tuotetta.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle