SQUALANE RETINOL

mixlab seerumi
75 ML

Aktiivinen seerumi ravitsemaan, vähentämään ikääntymistä ja valoikääntymistä, sisältäen 20% vegaanista skvalaania ja 0,3% retinolia. Seerumia voidaan käyttää sellaisenaan ryppyjä ja pigmentaatiota vastaan tai sekoittaa muiden seerumien kanssa luodaksesi tarkoituksenmukaisemman ja henkilökohtaisemman tuotteen.

Tämä koostumus on yksi luonnonmukkaisimmista ja iholle ystävällisimmistä. Kaikki tuotteen ainesosat ovat peräisin uusiutuvista lähteistä, ja tuote on pakattu yksinkertaiseen ja 75 ml:n pulloon jätemäärien vähentämiseksi. Ekologinen ja vastuullinen ihonhoito, joka ei tee kompromisseja tuloksista. Tämä on lähimpänä sitä, mitä voit saada ympäristöä ja ihoa kunnioittavassa mielessä.

Vegaaninen skvalaani on fantastinen kosteuttava aine, joka vastaa ihon luonnollista skvaleenia ja tarjoaa erinomaista kosteutta sekä ainesosien imeytymistä. Skvaleeni ei ole vakaana pysyvä ainesosa ja se voi olla raskas ja tukkia ihohuokosia. Skvalaaniin on lisätty vetyä molekyylin muodostamiseksi, mikä tekee siitä kevyemmän eikä tuki ihohuokosia. Oliiviöljystä peräisin oleva skvalaani on kirkas, hajuton ja luonnollinen kosteuttava aine, joka auttaa silottamaan ihoa ja säilyttämään sen kosteuden. Oliiviöljystä peräisin oleva skvalaani imeytyy ihoon helposti sen kevyen koostumuksen ansiosta. Sen helpon imeytyvyyden vuoksi se toimii erinomaisesti muiden ainesosien, kuten retinolin, kantajana.

Retinol-hoito sopii erityisesti ryppyiselle ja auringon vaurioittamalle iholle. Retinoli on stabiloitu seerumissamme 100% öljykoostumuksen avulla, mikä säilyttää tuotteen tehokkuuden ajan mittaan. Tässä koostumuksessa käytämme puhdasta ja aktiivisinta muotoa retinolista. Retinolin johdannaiset, kuten retinyyli-palmitaatti, joita voi löytyä muista ihonhoitotuotteista, ovat huomattavasti vähemmän tehokkaita verrattuna puhtaan alkoholimuodon retinoliin, mutta ne ovat stabiilimpia ja helpommin yhdistettävissä koostumuksiin.

Seerumia voidaan sekoittaa muiden Mixlab-seerumien kanssa luodaksesi henkilökohtaisen sekoituksen, jolla on lisäetuja. Kun valmistelet seerumia, jossa käytetään skvalaaniin perustuvia seerumeita, skvalaaniin perustuvien seerumien osuuden tulee olla vähemmän kuin puolet. Skvalaaniin perustuvia seerumeita ei suositella lisättäväksi hyaluronihapposekoitukseen niiden öljyisen koostumuksen vuoksi.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Oliiviöljystä saatu skvalaani (20%).
  • Retinoli (0,3%).
  • E-vitamiini (0,5%).
  • Ihoa kiinteyttävä.
  • Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä.
  • Vähentää vapaiden radikaalien vaikutuksia.
  • Estää valo-ikääntymistä.
  • Vähentää pigmentaatiota ja ruskeita läiskiä.
  • Ravitsee ihoa.

Mixlabin seerumin koostumus on yksi markkinoiden luonnollisimmista ja ihoystävällisimmistä, koska se sisältää vain aktiivisia ainesosia.

Koostumus on öljypohjainen ja se sekoittuu välittömästi hyaluronihappopohjaisten seerumien kanssa muodostaen öljy-vesi-mikroemulsion. Koostumus tuntuu pehmeältä ja ei-rasvaiselta verrattuna useimpiin kauneusöljyihin. Seerumi tuntuu ravitsevalta ja runsaalta.

100-prosenttisesti öljypohjaisena seerumi ei vaadi säilöntäainetta, mutta olemme lisänneet siihen E-vitamiinia säilyttämään öljyt ja retinolin hapettumiselta.

Levitä muutama tippa seerumia kerran päivässä puhdistuksen, kasvoveden ja kuorinnan jälkeen. Illalla voit levittää seerumin päälle muita hoitotuotteita tarpeen mukaan. Päivällä muista käyttää aurinkosuojaa.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle