SQUALANE VITAMIN F

mixlab seerumi
75 ML

Aktiivinen seerumi ravitsemaan ja palauttamaan luonnollisen ihon lipidisuojan 20 %:lla kasviperäistä skvalaania ja 3 %:lla vitamiini F:ää. Seerumia voidaan käyttää sellaisenaan hoitona kuivuutta vastaan tai se voidaan sekoittaa muiden seerumien kanssa luodaksesi tarkoitukseen sopivan ja henkilökohtaisen tuotteen.

Formulaatio on yksi luonnonmukkaisimmista ja iholle ystävällisimmistä markkinoilla olevista. Kaikki tuotteen ainesosat ovat peräisin uusiutuvista lähteistä, ja tuote on pakattu yksinkertaiseen 75 ml:n pulloon jätteiden vähentämiseksi. Ekologinen ja vastuullinen ihonhoito, joka ei tee kompromisseja tulosten suhteen. Tämä on lähimpänä, mitä voit saada ympäristön ja iholle ystävällisyyden suhteen.

Kasviperäinen skvalaani on fantastinen humektantti, joka vastaa läheltä ihon luonnollista skvaleenia ja tarjoaa erinomaista kosteutusta ja ainesosien imeytymistä. Skvaleeni ei ole stabiloitu ainesosa ja se voi olla raskas ja huokosia tukkiva. Skvalaaniin on lisätty vetyä molekyyliin, mikä tekee siitä kevyemmän eikä tuki huokosia. Oliiviskvalaani on kirkas, hajuton luonnollinen pehmittävä aine, joka auttaa tasoittamaan ihoa ja säilyttämään sen kosteuden. Oliiviskvalaani on erittäin kevyt ja imeytyy helposti ihoon. Sen helppo imeytyminen tekee siitä erinomaisen kantajan muille ainesosille, kuten vitamiineille.

Vitamiini F on suunniteltu käytettäväksi kuivalla, seborrooisella iholla, jossa on häiriintynyt lipidisuoja, sekä kuivilla hiuspohjilla, joissa hiukset ovat hauraita ja elottomia. Vitamiini F on yhdistelmä välttämättömiä rasvahappoja (linolihappo, linoleenihappo), jotka on uutettu soijapavun öljystä. Välttämättömät rasvahapot, erityisesti linolihappo, ovat äärimmäisen tärkeitä ihon eheyden ylläpitämisessä ja sen fysiologisten toimintojen kannalta. Linolihapon puute johtaa kuivaan, hilseilevään ihoon, jossa lipidisuoja on häiriintynyt, mikä ilmenee lisääntyneenä kosteuden haihtumisena. Linolihapon paikallinen käyttö johtaa lipidisuoja-kerroksen palautumiseen muutamassa päivässä. Vitamiini F auttaa tehokkaasti kuivan ihon, talirauhasten liikakasvun, hyperkeratoosin, heikentyneiden kapillaarien, atooppisen dermatiitin, psoriasiksen ja jopa aknen hoidossa.

Seerumia voidaan sekoittaa muiden Mixlab-seerumien kanssa luodaksesi uniikin sekoituksen lisäeduilla. Kun valmistat seerumia skvalaani-pohjaisten seerumien kanssa, skvalaani-seerumien osuuden tulee olla alle puolet. Skvalaani-seerumeita ei suositella lisättäväksi hyaluronihapposekoitusnaamioon niiden öljyisen koostumuksen vuoksi.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Oliiviöljy skvalaani (20%).
  • Vitamiini F (3%).
  • Vitamiini E (0,5%).
  • Anti-inflammatorinen.
  • Palauttaa ihon lipidisuojausta.
  • Ravitsee ja estää kuivumista.
  • Parantaa kuivia ja ohentuvia hiuksia.

Mixlabin seerumin koostumus on yksi markkinoiden luonnollisimmista ja iholle ystävällisimmistä, koska se koostuu pelkästään aktiivisista ainesosista.

Koostumus on öljypohjainen ja se sekoittuu välittömästi hyaluronihappopohjaisten seerumien kanssa muodostaen öljy-vesi-mikroemulsion. Koostumus tuntuu pehmeältä eikä jätä rasvaista tunnetta, toisin kuin useimmat kauneusöljyt. Seerumi tuntuu ravitsevalta ja täyteläiseltä.

Koska koostumus on 100% öljypohjainen, säilöntäaineita ei tarvita. Olemme lisänneet vain E-vitamiinia säilyttämään öljyt ja retinolin hapettumiselta.

 

Levitä muutama tippa seerumia kerran päivässä puhdistuksen, kasvoveden ja kuorinnan jälkeen. Illalla voit lisätä muita hoitotuotteiden  tarpeen mukaan, ja päivällä käytä aurinkosuojaa.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle