SUPER RETINOL FLUID

Seerumit ja boosterit
45 ML

Revolutionaarinen uudistava seerumi korkealla retinolin pitoisuudella liposomeissa. Tuotetta voidaan käyttää iltaisin yhden tai kahden päivän ajan yhdistettynä aurinkosuojatuotteeseen päivällä. Mikäli iho tuntuu kuivalta tai hieman herkältä, vähennä käyttötiheyttä ja käytä kosteusvoidetta. Super retinol fluid on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tasaisen ja nuorekkaan ihon. Tuloksena on merkittävä parannus ihon kimmoisuudessa, kiinteydessä, pigmentaatiossa ja kosteustasapainossa. Kaikki nämä vaikutukset saavutetaan ilman punoitusta, kuivumista tai hilseilyä. Aktiivisten ainesosien tiivistelmä:

 • Bakuchiol on antioksidantti- ja tulehdusta ehkäisevä luonnollinen aktiiviaine, joka peräisin bakuchiol-siemenistä ja vaikuttaa ryppyihin ja ikääntyvään ihoon. Kiinalaiset ja intialaiset lääkärit ovat käyttäneet bakuchiolia vuosia erilaisten ihosairauksien lievittämiseen ja haavojen hoitoon. Kasvia tutkitaan myös farmakologisesti sen kemoprotektiivisten, antioksidanttisten, antimikrobisten ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi.
 • Retinoliliposomit mahdollistavat tuotteiden hyödyntää suuren määrän stabiloitua retinolia samalla tarjoten kuluttajille huomattavasti vähemmän ärsytystä ja paremman tehokkuuden kuin vapaassa muodossa oleva retinoli. Se käyttää liposomien toimitusteknologiaa tehostamaan retinolin biologista hyödynnettävyyttä iholla.
 • Et-Vitamiini C on monitoiminen C-vitamiinin johdannainen, jolla on erinomainen anti-inflammatorinen, vapaiden radikaalien torjunta- ja kollageenin tuotantoa edistävä vaikutus. Sen stabiilisuus on parempi kuin muilla askorbiinihappojohdannaisilla.
 • Niasiiniamidi on esiaste pyridiinikoentsyymeille NAD ja NADP, jotka osallistuvat solujen aineenvaihduntaan ja ovat siten avainasemassa energian tuotannossa. Niasiiniamidimme on peräisin Sveitsistä ja on erityisen puhdistettua laatua, jossa on vähän nikotiinihappoa. Useat vertaisarvioidut tutkimukset ovat osoittaneet sen monia etuja iholle, mukaan lukien kliinisesti todistettu teho ihon kirkastamisessa, aknen ja epätasaisuuksien vähentämisessä
 • Hesperidiini on bioflavonoidi, jota esiintyy runsaasti sitrushedelmissä, kuten sitruunassa, appelsiinissa ja greipissä. Hesperidiinilla on antioksidanttisia, tulehdusta ehkäiseviä, parantavia ja valkaisevia ominaisuuksia, ja se parantaa myös mikroverenkiertoa.
 • Luonnollinen alfa-bisabololi on kamomillan tärkeä ainesosa, jota on käytetty perinteisessä eurooppalaisessa lääketieteessä satojen vuosien ajan. Alfa-bisabololilla on todettu olevan anti-inflammatorisia ja haavanparantavia ominaisuuksia sekä antibakteerisia vaikutuksia.
 • E-vitamiini on rasvaliukoinen antioksidantti, joten se on tehokas torjumaan vapaiden radikaalien vaikutuksia. E-vitamiinilla voi olla hyötyä vähentää UV-säteilyn aiheuttamaa ihovauriota ja lievittää atooppisen ihottuman oireita. UV-valo ja auringolle altistuminen vähentävät E-vitamiinin tasoa ihossa.
AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
 • Retinoli liposomeissa.
 • Luonnollinen bakuchiol.
 • ET-vitamiini C.
 • Niasiiniamidi.
 • Hesperediini metyylikalkoni.
 • Skvalaani.
 • Luonnollinen alfa-bisabololi.
 • E-vitamiini.
 • Vähentää ryppyjä ja pigmentaatiota.
 • Välttää punoitusta ja tulehdusta, jotka johtuvat retinolista.
 • Parantaa ihon pehmeyttä.
 • Vähentää rasvaista ihoa ja aknea.

Minimalistinen koostumus, joka sisältää runsaasti retinolia. Öljy-vesi-emulsio perustuu solukalvoissa esiintyviin fosfolipideihin. Koostumus tuntuu raikkaalta levittäessä, tarjoten maksimaalisen rauhoittavan vaikutuksen.

Siinä käytetään squalanea emollienttina, joka on stabiili squalenen johdannainen ja löytyy luonnostaan talirauhasista. Squalanen samankaltaisuus ihon erittämän hydrolipidikalvon kanssa tekee siitä suosittua atooppiselle iholle tarkoitetuissa tuotteissa, joilla on anti-inflammatoriset ominaisuudet. Squalane on suosittu ainesosa aknesta, ekseemasta ja muista ärsytystä aiheuttavista tiloista kärsivien asiakkaiden keskuudessa. Squalane ei ole komedogeeninen eli se ei tuki ihohuokosia, joten sitä voi käyttää rasvoittuvalla ja/tai akne-alttiilla iholla.

Oliivi-squalane on täysin biohajoava. Se ei kerry ympäristöön eikä aiheuta vaaraa eläimille tai kasveille. Oliivi-squalane on osa kestävän kehityksen lähestymistapaa, joka noudattaa vihreän kemian periaatteita.

Levitä muutama tippa seerumia iltaisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen yhden tai kahden peräkkäisen päivän ajan. Sen jälkeen käytä kosteusvoidetta seuraavien 7 päivän ajan. Voit toistaa seerumin käytön kerran tai kahdesti kuukaudessa.

Hoidon aikana käytä aina aurinkosuojavoiteena vähintään SPF50-suojakertoimella varustettua tuotetta ja vältä altistumista auringolle.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle