TRIPLE ACID PEELING MASK

ih
100 ML

Intensiivinen ammattikäyttöön tarkoitettu kuoriva naamio, jossa on kolme erilaista orgaanista happoa. Tuote tuottaa voimakkaan kuorinnan, joka voi kestää jopa 7 päivää. Se vähentää karheutta, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Yhdistämällä ihonhoitotuotteet naamion levittämisen jälkeen, tulokset erityisesti pigmenttimuutoksissa ja ryppyjen vähentämisessä tehostuvat. Naamiota voi käyttää kerran 15 päivän välein.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN

-Gluconolactonea

-Lactobionic acidia

-Lactic acidia

-Galicarea (Ecocert-hyväksytty maitohappoesteri).

  • Syvä ihon pinnan uudistaminen.
  • Vähentää karheutta.
  • Syvät rypyt.

Naamio tarjoaa erittäin pehmeän tuntuman, levittyy helposti iholle ja kuivuu hitaasti. Nämä ominaisuudet voidaan liittää öljypisaroiden erittäin hienoon ja tasaiseen jakautumiseen. Emulsio on tasainen, keskimääräinen pisarakoko on noin yksi mikroni. Tuntu iholle on kuitenkin kevyt ja viileä, ja levityksen jälkeen iholle muodostuu hienovarainen, mutta huomaamaton, ei-rasvainen ja ei-tahmea kalvo.

Levitä maksimissaan kerran kahdessa viikossa. Levitä kerros kasvoille, kaulalle ja dekolteelle käyttäen sivellintä. Vältä silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa 2–5 minuuttia ihon tyypistä riippuen. Ohuelle ja herkälle iholle 2 minuuttia, paksulle ja rasvoittuvalle iholle jopa 5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti vedellä välttääksesi vapaan happon jäämistä iholle. Voit myös suihkuttaa neutraloivaa ainetta. Levitä sen jälkeen hoitovoide. Hoidon jälkeisinä päivinä käytä päivänsuojaa kaksi kertaa päivässä suojataksesi ihoa UV-vaurioilta ja välttääksesi pigmentaatiota. Käytä yöksi seerumia ja hoitovoidetta.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle