ULTIM EYES & LIPS CLEANSER

Aktiivinen ihonpuhdistus
100 ML

Ainutlaatuinen silmien ja huulten puhdistusaine, jossa on ripsien kasvua tehostava peptidi ja pantenoli. Ultim-eyes & lips puhdistusaineella on mullistava koostumus tällaiselle tuotteelle. Sulava pehmeä voide, joka sulautuu iholle poistaen hellävaraisesti ja tehokkaasti kaikenlaisen meikin, jopa kestävimmänkin. Tuote ei ärsytä silmiä ja jättää silmänympärysiholle öljyttömän ja kuivan tunteen.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN

- Widelash peptidi
- Pantenoli

  • Ripseiden kasvua tehostava aine.
  • Silmien ja huulten puhdistusaine.

Ennen näkemätön jäätelömäinen koostumus, jota ei ole koskaan nähty silmäpuhdistusaineissa. Se tarjoaa paljon suuremman mukavuuden tällä herkällä alueella ja toimii paremmin kuin tavalliset kaksifaasiset puhdistusaineet, jotka voivat ärsyttää silmiä. Ravitsevan koostumuksensa ansiosta se toimii sekä puhdistusaineena että silmänympärysvoiteena.

Käytetty puhdistusaine luo kehittyneen korkean suorituskyvyn mikroemulsion, joka on hellävarainen iholle ja helppo huuhdella pois, jättämättä jäämiä. Erittäin tehokas ja mieto pinta-aktiivinen aine, joka ylläpitää täydellistä hydro-lipofiilista tasapainoa, joka vaaditaan tällaiselle korkean suorituskyvyn järjestelmälle. Mikroemulsion puhdistusaineet ovat erittäin tehokkaita poistamaan pitkäkestoinen ja vedenkestävä meikki samalla kun ne jättävät ihon uudistuneeksi, sileäksi ja pehmeäksi kosketuksesta.

Ota tuotetta sormenpäihin tai vanulapulle. Levitä sitä silmien ja huulten ympärille poistaaksesi meikin. Yksi levityskerta riittää poistamaan kaiken tyyppisen meikin. Tarvittaessa voit toistaa levityksen. Käytä päivittäin.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle