ULTIM-EYES MASK

Ihonhoito
30 ML

Epäilemättä tehokkain koostumus, jonka olemme luoneet 25 vuoden kokemuksellamme tummien silmänalusten ja silmäpussejen vähentämiseksi. Vaikuttavia tuloksia jo kolmen käyttökerran jälkeen.

Ainesosien synergia parantaa silmänalusalueen ulkonäköä. C-vitamiini stimuloi soluvälisen matriksin proteiinien tuotantoa vahvistaen dermistä silmänalusalueella, flavonoidit vahvistavat verisuonia ja skvalaani ravitsee ja suojaa silmänympärysihoa.

  • Et-Vitamiini C on monitoiminnallinen C-vitamiinin johdannainen, jolla on erinomainen tulehdusta ehkäisevä, vapaiden radikaalien vastainen ja kollageenia stimuloiva vaikutus. Sen stabiilius on parempi kuin muilla askorbiinihappojohdannaisilla. Etikkahappoaskorbiinihappo on askorbiinihapon muokkaamalla tuotettu molekyyli, jota yleisesti tunnetaan C-vitamiinina. Tämä muokkaus tehdään molekyylin stabiilisuuden lisäämiseksi ja sen kuljetuksen tehostamiseksi ihon läpi, koska puhdas C-vitamiini hajoaa helposti. Se vaikuttaa voimakkaasti kollageenin lisääntymiseen vahvistaakseen dermistä ja se vaikuttaa myös tulehduksellisiin sytokiineihin ja vapaiden radikaalien muodostumiseen.
  • Hesperidiini on bioflavonoidi, jota esiintyy suurina pitoisuuksina sitrushedelmissä, kuten sitruunassa, appelsiinissa ja greipissä. Hesperidiinillä on antioksidanttinen, vaalentava ja mikroverenkiertoa parantava vaikutus. Tärkeintä hesperidiinissä on sen positiivinen vaikutus hauraisiin verisuoniin.
AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • ET-vitamiini C.
  • Hesperidiinimetyylikalkoni.
  • Skvalaani.
  • Vähentää silmäpusseja.
  • Vähentää tummia silmänalusia.
  • Kosteuttaa silmänympärysihoa.
  • Vähentää ryppyjä ja hienoja juonteita.

Herkkää silmänympärysihoa varten kehitetty erityinen koostumus. Tämä öljy-vesi-emulsiovoide on emulgaattoriton. Öljypisarat stabiloidaan ainoastaan paksuntajan avulla.

Voide sisältää ainoastaan squalanea, stabiilia squalenejohdannaista, jota esiintyy luonnostaan ihon talissa. Squalanen samankaltaisuus ihon erittämän hydrolipidikalvon kanssa tekee siitä suosittua ainesosaa atooppisen ihon hoitotuotteissa. Squalanen anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät siitä suositun valinnan asiakkaille, joilla on aknea, ekseemaa ja muita ärsytystä aiheuttavia ihosairauksia. Squalane ei tuki huokosia, joten sitä voidaan käyttää rasvaisella ja/tai akneen taipuvaisella iholla. Oliivisqualane on täysin biohajoava. Se ei kerry ympäristöön eikä aiheuta vaaraa eläimistölle tai kasvistolle. Oliivisqualane edustaa kestävän kehityksen periaatteita ja vihreän kemian periaatteita.

Poista meikki silmänympäryksiltä ja levitä sitten ohut kerros tuotetta. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja poista sitten jäännökset kostutetulla vanulapulla. Suosittelemme käyttämään tuotetta joka toinen päivä 2-3 viikon ajan.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle