URBAN D POLLUTION MASK

Ihon uudistaminen
100 ML

Kevyesti teksturoitu naamio, jossa on fytihappoa ja luonnollisia uutteita. Urban D-pollution -naamio on uuden sukupolven ihonhoitotuote, joka on suunniteltu torjumaan ympäristöolosuhteista johtuvaa ihon saastumista.

Aktiiviset ainesosat suojaavat ja puhdistavat ihosoluja kaikenlaiselta ilmansaasteelta (tupakka, haitalliset kaasut, raskasmetallit). Tehokkuus perustuu muratin ja auringonkukkauutteiden sisältämiin fenolihappoihin, jotka on yhdistetty riisileseistä saatavaan fytihappoon, tarjoten kokonaisvaltaisen anti-pollution-vaikutuksen.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Fytihappo
  • Luonnolliset uutteet
  • Suojaa vapailta radikaaleilta.
  • Suojaa kaikenlaisilta ilmansaasteilta.

Erityisen aistillinen ja miellyttävä koostumus, jolla on ainutlaatuinen tunnusomainen piirre: kevyt ja pehmeä ihon tuntu, jossa on hämmästyttävä viilentävä vaikutus. Naamio perustuu fosfolipideihin, iholle ominaisiin molekyyleihin, jotka tuovat aktiivisia ominaisuuksia iholle (kosteuttava, uudistava, rauhoittava jne.) ja toimivat tehokkaana kuljetusjärjestelmänä, joka tehostaa aktiivisten ainesosien imeytymistä ja biologista hyödynnettävyyttä, saaden aikaan nopeampia ja parempia tuloksia.

Fosfolipidit ovat iholle ominaisia molekyylejä, koska ne ovat elävien organismien solukalvojen olennaisia osia, jotka tarjoavat ainutlaatuisia teknologisia ja fysiologisia ominaisuuksia. Paikallisessa käytössä fosfolipideillä on erityinen affiniteetti ihoon, vahva biokompatibiliteetti ja biomimetiikka optimaalisen sietokyvyn saavuttamiseksi.

Tämän naamion ainutlaatuinen koostumus luo erityisen geelisen verkoston, joka tarjoaa voimakkaan viilentävän vaikutuksen veden haihtumisen kautta. Formulaatio alentaa välittömästi ihon lämpötilaa, ja vaikutus kestää jopa 20 minuuttia.

Illalla kerran tai kahdesti viikossa levitä kerros kasvoille, kaulalle ja rintakehälle siveltimellä. Vältä silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele vedellä ja levitä seerumi tai voide.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle