URBAN D POLLUTION

Suojavat voiteet
30 ML

Uuden sukupolven suojaava päivävoide SPF20:lla, jossa on fytihappoa, luonnollisia uutteita ja UVA/UVB-suodattimia. Vaikka voide tarjoaa korkean suojan, sen koostumus on kevyt ja virkistävä. Urban D-pollution shield on uuden sukupolven päivittäiseen käyttöön tarkoitettu erittäin suojaava ihonhoitotuote. Se on pakattu kätevään ilmatiiviiseen pulloon, jota voi kantaa mukana koko päivän.

Koostumus muodostaa pitkäkestoisen kalvon ihon pinnalle, kestää hikoilua, toimii meikin pohjana ja estää aurinkosuojien imeytymisen ihoon. Urban D-pollution tarjoaa täydellisen UVA- ja UVB-suojan.

Aktiiviaineet suojaavat ihosoluja kaikenlaiselta ilmansaasteelta (tupakansavu, haitalliset kaasut, raskasmetallit). Tehokkuus perustuu muratin ja auringonkukkauutteiden sisältämiin fenolihappoihin, jotka yhdistyvät riisilesestä peräisin olevaan fytihappoon ja tarjoavat kokonaisvaltaisen anti-pollution-vaikutuksen.

Ei ärsytä silmiä ja sopii herkimmällekin iholle. Se on erityisesti kehitetty käytettäväksi happohoitojen jälkeen.

AINESOSAT
IHON TARPEET
KOOSTUMUS
MITEN KÄYTETÄÄN
  • Fytihappo
  • Urban D-pollution -seos
  • UVA/UVB-suodattimet
  • Aurinkosuoja SPF 20.
  • Suojaa vapailta radikaaleilta.
  • Suoja kaikenlaisia saasteita vastaan.

Vesi-rasva-emulsio, jolla on kevyt koostumus ja korkea suojaustaso SPF. Ei jätä ihoa rasvaiseksi tai valkoiseksi levityksen jälkeen.

Aamulla ja puolilta päivin levitä koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Optimaalisen suojan saavuttamiseksi odota vähintään 10 minuuttia ennen meikkituotteiden levittämistä. Suosittelemme mineraalimeikkejä.

VERKKOKAUPPA KULUTTAJILLE

Verkkokaupastamme on tarjolla laaja valikoima  Ekseptionin huippulaadukkaita tuotteet.
Siirry verkkokauppaan

VERKKOKAUPPA AMMATTILAISILLE

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima Ekseptionin tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Siirry PRO verkkokauppaan
© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle