Urban D-pollution -seos

Lähde: luonnollinen

Urban D-pollution -seosta käytetään suojaamaan ihosoluja sytotoksisuudelta, jota ilmansaasteet kuten tupakansavu, rikkidioksidi ja raskasmetallit voivat aiheuttaa. Tämä tuote koostuu sirkkalehtiuutteiden ja auringonkukkaöljyn sisältämistä fenolihapoista, joita yhdistetään riisinkuoriuutteen fytiinihappoon, ja se tarjoaa kokonaisvaltaisen antioksidanttisen vaikutuksen pitämällä ihon terveenä.

Rikkidioksidi SO2 on merkkiaine ilmansaasteelle (auton pakokaasut, polttolämmittimet, hiilenpoltto). Vesiliuoksessa kaasu muuttuu biisulfiitiksi ja metabisulfiitiksi (happosade). Urban D-pollution -yhdiste suojaa sytotoksisuudelta, jota rikkidioksidi aiheuttaa.

Solujen selviytymisaste kasvaa 200-300%. Kadmium on raskasmetalli, joka syntyy teollisuuslaitoksissa kuten sulattamoissa ja öljynjalostamoissa. Lisäksi tätä metallia syntyy jätepolttolaitoksissa.

Urban D-pollution -yhdisteen avulla solujen kuolleisuutta vastaan suojaaminen on lähes täydellistä. Aktiivisen seoksen läsnäollessa fibroblastikerros ei muutu. Solut pysyvät elossa ja elinvoimaisina kaikissa olosuhteissa, mukaan lukien suoja tupakansavua vastaan.

© 2021 Ekseption. Kaikki oikeudet pidetään.
crossmenuchevron-down-circle